Halloween

Utrustning: iPhone 4
 
Om jag har förstått det rätt så har det varit Halloween idag. Jag har så dålig koll på det där. Vissa tycker att det var förra helgen. Andra tycker att det får vara samma som Allhelgona-helgen. Men idag var då jag märkte av det som mest. Det var fint dekorerat på kontoret och vi fick spökfika. Dels för att vi jobbar halvdag imorgon och då blir det ingen fredagsfika, men också som avsked för en kille som slutade idag. Gott var det, med tårta :)
 
Jag bestämde mig också för att köpa med mig en påse godis från Liljeholmen eftersom jag ändå skulle dit på andra ärenden. Och tur var det, för inte långt efter jag kommit hem så kom det barn i två omgångar och plingade på dörren. Det hade nog kommit fler om jag varit hemma tidigare. Får se om det kommer några i helgen också, för godis har jag kvar.
 
Hoppas ni har haft en läskigt trevlig Halloween där ute!

Mera fynd

Bild från Blocket.se
 
Så här ser jackan ut som jag köpte i måndags. Jag och mannen åkte till Danderyd efter jobbet och hem till en tjej som sålde den. Så nu har jag äntligen min vinterjacka! För ynka 220 kr. Det skulle svida i min plånbok om jag var tvungen att köpa en helt ny jacka när jag ändå inte kommer använda den mer än några månader. Då går jag hellre till frisören eller något liknande för de pengarna. Tyvärr fanns inte skärpet kvar men det gjorde inte så mycket. Jackan var jätteskön och satt bra ändå. Den är från H&Ms mama-kollektion, några år gammal. Nu kan också jag få vara varm när den riktiga vinterkylan slår till :)
 

Magen v 31

Utrustning: Canon EOS 7D + EFS 18-200 1:3,5-5,6 IS
 
Så här ser magen ut just nu. Den växer och växer kan man säga. Inte så konstigt kanske eftersom bebisen mest ska lägga på sig vikt nu.
 
Den här veckan började härligt med att vi var hos barnmorskan igen. Allt såg bra ut och magens kurva är fin. Det enda är att mitt järnvärde hade gått ner en hel del. Nu ligger jag precis på gränsen men jag slapp järntabletter den här gången. Vi ska se hur det ser ut igen om två veckor. Under tiden tänker jag börja bunkra järnrik kost. Det kommer bli mycket leverpastej, paltbröd, spenat och blodpudding framöver. Jag är nämligen övertygad om att det kan göra så att mitt värde blir bättre. Tina berättade att de allra flesta får börja med järntabletter någon gång under sin graviditet. Och för vissa hjälper det inte hur mycket järnrik kost man äter för alla kan inte ta upp det lika bra. Så vi får se vad min kropp säger efter två veckor av järnboost! :)
 
Annars verkar det som att vår lilla pojke redan ligger med huvudet neråt. Tina kände, tryckte och knådade och verkade ganska säker på att det är så han ligger. Spännande! Tiden går så himla fort just nu. Blir galen...
 
Efter jobbet var vi iväg till Danderyd och köpte en vinterjacka till mig som en tjej sålde på Blocket. Så himla skönt att ha bockat av det! Den riktiga kylan kan ju komma när som helst och nu kan jag glatt välkomna den :)
 
Kläderna på bilden: top från Mamalicious och jeans från H&M.
 

Favoritfrukost

Utrustning: Canon EOS 7D + EFS 18-200 1:3,5-5,6 IS
 
Så här ser favoritfrukosten ut hemma hos mig. Fint dukat med favoritporslinet, mååånga goda pålägg, äppeljuice, yoghurt och favorit-teerna. Gärna precis så här i badande solljus och med rykande tekoppar.
 
Tyvärr blir det nästan bara när vi har besök som det ser så här trevligt ut. Det ska jag villigt erkänna. Men kanske blir det ändring på det när vår nya familjemedlem anländer. Efter ett tag i alla fall, i början kastas nog de flesta rutiner omkull. Men jag ser lite fram emot det faktiskt :)
 
Idag var frukosten lite fattigare än så här för det vankas brunch på Långbro värdshus. Då vill man inte vara för mätt!

Helgstunder

Utrustning: Canon EOS 7D + EFS 18-200 1:3,5-5,6 IS
 
Förra helgen var mina föräldrar på besök. Det såg ut lite ungefär som ovan och under. Två trevliga middagar. Den ena då också Johans mamma med make var inbjudna. Vi bjöd på David Batras Snälla chicken tikka masala som blev godare än jag hade trott med tanke på att vi inte hittade alla kryddorna i affären och fick improvisera lite. Kvällen innan då mamma och pappa anlände bjöd vi på chèvrelasagne med oxfilé och rödvinsås. Två väldigt trevlig men tidiga kvällar. Väldigt skönt för min kropp dock, den börjar somna tidigare och tidigare nu för tiden.
 
 Utrustning: Canon EOS 7D + EFS 18-200 1:3,5-5,6 IS
 
 Eftersom lördagen bestod mestadels av trädgårdsarbete i solen så blev söndagen desto lugnare för kroppen. Vi promenerade till Zetas (tredje helgen i rad för mig och Johan kom vi på!) och åt deras goda lunch. Potatis- och jordärtskocksoppa med kräftstjärtar. Ljuvlig! Också den här dagen bjöd på strålande väder som syns på bilderna.
 
Samtidigt som man blir väldigt trött av en såndan här helg så ger den också en himla massa energi, lycka och harmoni. Den här helgen ser jag fram emot besöket från min äldsta barndomsvän med sambo :)

Barnvagnen

Bilder från babytrold.dk
 
Jag kom på att jag har glömt av att visa vilken barnvagn vi köpte. Det blev en Trille Viper 4S. Trille är ett danskt märke men verkar bli mer och mer populär även här i Sverige. Helt plötsligt ser jag dem lite överallt.
 
Vad vi tyckte var en av de viktigaste kriterierna när vi letade vagn var att hjulen där fram ska vara ganska stora men också svängbara. Vår bebis tittar ju ut när det kan vara som snöigast i Sverige och då funkar inte pyttehjul så bra. Det är väl kanske en annan femma om man bor mitt i stan där snön inte lägger sig lika tjockt som i vårt kvarter.
 
Det var alltså vad vi tittade mest på men också att den ska vara lätt att fälla ihop och robust kändes viktigt. Nu har vi ju inte börjat använda vagnen än men magkänslan känns väldigt bra. Får återkomma med en recension om något halvår eller så :)
 

Tröttis idag

Utrustning: iPhone 4
 
Idag är verkligen en trött dag. Det är grått ute och jag kom hem först kl 22 från kursen igår kväll. Det sätter sina spår på den här tjejen med bulle i ugn. Passade på att utöka mitt förmiddagsmellanmål med en apelsin för att försöka lura i kroppen mer energi. Gott om inte annat.
 
Ikväll får det minsann bli ett litet pass på motionscykeln också för att ladda på med energi framöver. Till helgen väntar nämligen ytterligare besök av min barndomsvän Sofia och hennes kille :)

Baby shower inspiration

Bilder från Google
 
Jag har funderat på det här med baby shower. Det blir ju mer och mer vanligt även här i Sverige. Men hur funkar det egentligen? Styr jag upp något och bjuder in till eller är det mina vänner som gör det? Kanske är det mer som en möhippa där vännerna fixar och donar...
 
I vilket fall så tycker jag det verkar som ett väldigt trevligt koncept! Hittade massa fina inspirationsbilder på Google på bakverk och dekorationer. Om det är någon där ute som har erfarenhet av baby shower så tar jag gärna emot lite tips :)
 

Leilas tekakor

Utrustning: Canon EOS 7D + EFS 18-200 1:3,5-5,6 IS
 
Jag måste tipsa om Leilas recept på tekakor! En kompis gjorde dem och då blev jag också sugen på att testa. Bröd bakar jag inte så ofta eftersom jag inte tycker det är så roligt att knåda deg men dessa var definitivt värt det. Jag gjorde dubbel sats också för att få lite mer valuta för mitt slit :)
 
Leilas tekakor
(A piece of cake)
10 st
 

5 dl mjölk
4 dl havregryn (jag tog fiberhavregryn)
½ msk salt
1 msk ljus sirap
150 g smör
25 g färsk jäst
8-9 dl vetemjöl

 

Värm mjölken till ca 50 grader. Häll i havregryn, salt och sirap och låt stå och svälla i 20 minuter.
Smält smöret och rör ner i grynblandningen. Smula ner jästen och rör om ordentligt. Tillsätt vetemjölet lite i taget tills det blir en lös deg. Jäs under bakduk till dubbel storlek i ca 30 min. Sätt ugnen på 225 grader. Knåda degen på ett mjölat bakbord, dela den i tio bitar och kavla ut till runda kakor ca 1 cm tjocka. Nagga dem med gaffel och jäs under bakduk på plåtar med bakplåtspapper i ca 30 minuter. Grädda i mitten av ugnen i ca 10 minuter.

 

Mums!


Precious 2013

Utrustning: iPhone 4
 
Jag har ju totalt glömt av att berätta om årets Precious mässa som var i början av september. Det är en mässa för folk i smyckes- och klockbranschen. Lite som ovan såg det ut. Fina dekorationer, nya redskap och tekniker för allt möjligt, sedvanlig mässgodis och en god lunch. I princip hela min avdelning var på plats och några till. Jag tycker det är väldigt kul att gå på mässa. Man blir inspirerad på många olika sätt, får knyta kontakter och kan passa på att boka in möten med leverantörer. Det är såklart alltid kul att klämma på lite verktyg, stenar och pärlor också :)
 
Snart sitter mina föräldrar på tåget. De ska hälsa på oss i helgen. Väldigt mysigt!
 

Middagstips

Bilder lånade från Livet som Emmy
 
Behöver ni middagstips? Känns inspirationen långt bort? Igår lagade jag och maken den här smarriga rätten. Krämig kyckling med soltorkade tomater. Receptet hämtade jag hos en av mina favoritbloggar, Livet som Emmy. Men hos oss blev det kokt potatis till. Hör och häpna! Det är extremt sällan vi äter kokt potatis hemma. Det händer nog egentligen bara under sommaren då det finns färskpotatis. 
 
Men grejen är att vi har ätit så himla mycket ris och pasta det senaste så vissa dagar känner jag mig väldigt trött på det. Igår var en av de dagarna och smaklökarna tyckte att kokt potatis, det ville jag ha. Och så blev det. Det tog mig lite tillbaka till när min mamma brukade göra olika sorters grytor, då var det oftast potatis som serverades till. Gott!
 
Jag tog mig också friheten att blanda i lite babyspenat i grytan precis i slutet av tillagningen. Har kommit på att spenat funkar till de flesta rätter. Kall som varm. I eller vid sidan om. Och nyttigt är det absolut.
 
Kika in här så kommer ni till receptet :)
 

Höstblomster at work

Utrustning: iPhone 4
 
Idag har det varit riktigt fint väder så jag passade på att ta en promenad på lunchen. Måste försöka röra på mig mer och lunchen är ett utmärkt tillfälle att få det gjort. Jag blev så glad när jag upptäckte att de hade tagit bort de gamla tråkiga sommarblommorna och planterat om i krukor och bäddar. Riktigt snyggt har de fått till det i år. Hur det än ser ut så är de alltid väldigt duktiga på att plantera om till varje säsong utanför mitt jobb. Kul! tycker jag. Och inspirerande.
 
Köpte med mig lite ljung och silverek på vägen hem från jobbet som jag och mor min ska plantera i helgen tänkte jag. Om vädret tillåter såklart. Så länge det inte regnar eller snöar så kommer åtminstone jag se till att krukorna får lite nytt :)

Skötbordet

Utrustning: Canon EOS 7D + EFS 18-200 1:3,5-5,6 IS
 
Idag har vi köpt skötbord! Jätteskönt att det är fixat. En av de större grejerna att bocka av på listan. Hyllan ni ser på bilderna heter Hensvik och kommer från Ikeas sortiment. Sen när det närmar sig monterar vi bara på själva hyllan som blir skötbordet. En madrass behöver vi och några korgar att ställa på de undre hyllorna som sedan fylls med blöjor och annat.
 
Vi köpte skötbordet av en familj på Blocket för halva priset av vad det kostar i butik. Det finns några små skavanker här och där men det gör inte så mycket. Känner mig riktigt stolt över oss att vi är så ekonomiska (och miljövänliga!). Barnvagn och skötbord från Blocket och mer än halva bebisens nuvarande garderob inhandlades på Lindex rea.
 
Den söta draken på hyllan köpte vi av en underbar kvinna i Lissabon som har en liten liten butik och ateljé där hon hela dagarna gör gosedjur. Man märkte verkligen att hon brinner för vad hon gör och ger dem alla namn och små historier. Välkommen till familjen, Dracoñio!
 
Kolla in hennes hemsida här: www.eraumavezumsonho.com
 

Oheliga köttbullar och amerikansk äppelpaj

Utrustning: Canon EOS 7D + EFS 18-200 1:3,5-5,6 IS
 
Förra helgen hade vi det så här trevligt då min syster var på besök. På fredagen slog vi på stort och gjorde finmiddag. Det blev David Batras Oheliga köttbullar och Leila Lindholms Amerikanska äppelpaj. Att rekommendera båda två! Och jag kan intyga att köttbullarna var minst lika goda som matlåda också :)
 
För en gång skull tog jag lite rödvin till maten. De alkoholfria sorterna rött brukar inte intressera mig så mycket men den här gången gick ett glas ner utan problem. Har tjurat lite de senaste dagarna att jag inte får ta ett "riktigt" glas vin när Johan har gjort det. Men han har såklart rätt i att jag ju faktiskt får bära på vårt barn. Det är bra att han övar redan nu att få in mig på rätt bana när jag blir distraherad av smådetaljer för det är också en roll han kommer ha på förlossningen. I all smärta kan det vara lätt att komma bort sig. Då är det tur att jag har bästa partnern som påminner mig hur jag ska andas eller vilket mål jag ska se framför mig.
 

Höstfredag

Utrustning: iPhone 4
 
Såna här vackra höstdagar blir jag så glad av. Solen skiner, luften är frisk och träden har fått så vackra färger. Det var riktigt skönt att komma ut på lunchen idag och få supa in allt det här. Det knuffade undan matkoman lite. Dagen avslutades med bubbelfirande på jobbet. Vi har precis bytt affärssystem så det var verkligen värt att fira. Tur att det finns gott alkoholfritt mousserande. Annars hade det inte varit alls lika roligt...
 
Väl hemma lagade min mästerkock till man en riktigt lyxig och god fredagsmiddag (jag hjälpte till lite och gjorde sallad...). Färskostfylld och parmalindad kycklingfilé med hasselbackspotatis och rödvinssås. Delicious! Det är tur att jag har honom, annars hade det nog blivit mackor varje kväll. Hasselbackspotatis är förresten väldigt gott, varför gör vi inte det oftare? Det är inte så knepigt. Får ändra på det :)
 
Nu passar sängen väldigt bra, fredagströttheten har slagit till ordentligt på mig.

Magen vecka 26 & 28

Utrustning: Canon EOS 7D + EFS 18-200 1:3,5-5,6 IS
 
Nya magbilder har varit önskade från olika håll så här kommer två. Den första är från när vi var i v 26, den är tagen i hotellrummet när vi var i Lissabon. Den andra bilden är från förra veckan då det var v 28. Ser ni hur magen har växt mer upptill?
 
Statistik
  Jag är nu i vecka 29. För att vara exakt så har 28 veckor och 1 dag gått (28+1). Jag är nu i trimester 3. Det är 82 (!) dagar kvar till beräknad förlossning och 70,7 % av graviditeten har passerat. Magen mäter nu 97 cm över naveln jämfört med 88 cm den 29 augusti. Viktuppgång ca 9 kilo.
 
Hur jag mår
Jag mår allt som oftast hur bra som helst. På dagarna känner jag mig lika pigg som alltid men kvällarna är desto tröttare. Vissa nätter sover jag inte så bra och om det har varit riktigt illa (som i natt) så stannar jag hemma från jobbet. Att vara gravid, inte fått någon sömn och jobba går inte riktigt ihop har jag märkt. Magen har bröjat bli lite mer ivägen. Det märker jag till exempel när jag ska ta på mig skor eller liknande aktivitet som kräver att jag böjer mig ner. Det är också knepigare att hitta sköna sovställningar och när jag behöver vända på mig så är det ett mycket större projekt än innan. Däremot känner jag mig inte så mycket tyngre än innan (trots att jag gått upp i vikt), det kommer nog ännu längre fram.
 
Bebisen
Min pappa fick reda på ganska snabbt (av egen vilja) vilken sort det blir så jag kan med glädje säga att det är en liten pojk som ligger i min mage. Han är nu totalt 37 cm lång och väger mellan 1,26 och 1,4 kg. Det märks att han är större nu och att det inte finns lika mycket plats längre för jag känner rörelserna så mycket mer. Inte bara sparkar. Väldigt coolt och mysigt. Även syster har nu fått känna :)
 
Kost
Kosten är i princip ofärndrad sedan sist. Lite mer mellanmål. Mycket frukt och grönsaker. Mer mjölk och yoghurt än innan. Paltbröden hänger kvar varje morgon och jag tror de gör susen eftersom mitt järnvärde såg bra ut sist vi var hos barnmorskan. Dit ska vi förresten varannan vecka nu för att ta värden och bara kolla så allt står rätt till med junior. 
 
Dryck
Äppeljuice har varit väldigt gott ett bra tag nu. Annars oförändrat. Vatten och mjölk är det som gäller. Jag drack en liten flaska alkoholfritt rött vin i helgen till middagen då syster var på besök. Det var ändå helt okej.
 
Övrigt
Har köpt ännu mer mamma-kläder. Klänningen ni ser på bilden ovan köpte jag av en bloggtjej som inte behövde den längre. Väldigt nöjd. Jag har också införskaffat en höstjacka i trench-variant. Också den begagnad men i väldigt bra skick. Barnvagnen står i garaget. Den köpte jag av ett trevligt par som inte behövde den längre. En Trille viper 4s blev det. Vi har också fått en söt babykorg av min kusin och hans familj. I den kan bebisen sova de första månaderna. Vi har lite mer babykläder på lager men skulle behöva komplettera med lite större storlekar. Vem vet hur stor han är när han kommer ut...? Det börjar kännas lite stressigt både för mig och Johan nu med allt som vi vill köpa innan ankomsten. Ikväll gör vi en ordentlig lista på vad som är kvar. Det är skönt med en ordentlig överblick.

Woop woop! Ny bloggdesign!

 
Har ni sett!? Jag har äntligen fått en ny bloggdesign! 
 
Jag har tänkt på det länge men det tog ett tag innan jag gjorde något åt det. Duktiga Alexandra som gjorde min förra design har också gjort den här. När jag väl kontaktade henne med vad jag ville ha och hon satte igång och visade mig olika förslag så slog det mig hur mycket jag verkligen hade växt ur den förra. Den här känns så mycket mer jag. Tydligen har jag ändrats en del de senaste åren för jag var ju lika lycklig när min förra design var ny. Men den här känns som att jag kan växa lite mer i.
 
Den känns mer vuxen, fast ändå lite lagom tjejig. Den är lättare att vila ögat på. Den har fått en ny fin header av mina favoritbilder (det var sjukt svårt att bara välja 8 st!) som visar lite mer om vem jag är. Om man bortser från familj och vänner så är smycken, bakverk och blommor några av de saker som jag gillar mest. Både att göra, arrangera och fota. Och äta såklart, bakverken alltså :)
 
Om ni som jag varken orkar eller har tid att göra en egen design så kolla in dessa länkar:
Alexandras blogg och portfolio - www.alexandraeriksson.com
Fler bloggdesigner som hon har gjort - alexandraeriksson.se/category/bloggdesign-1.html
 
Hoppas ni kommer trivas med den nya designen lika mycket som jag :)

Sena kvällstankar


Stor del av den här kvällen har jag ägnat till att gå igenom gamla bilder. Jag kan nämligen avslöja att en ny bloggdesign är på gång! Och till den blir det en ny header (översta bilden på bloggen). 

Det var jättesvårt att välja ut ett visst antal bilder för jag hittade så många som var riktigt fina. Men nu är det gjort och det ska bli spännande att se vad Alexandra gör med det hela. Väldigt pirrigt och kul :) 

Höstmarknad på Zetas

 
Utrustning: iPhone 4
 
Igår innan det var dags för systern min att åka hem gick vi en sväng till Zetas och deras höstmarknad. Det är alltid väldigt trevligt att strosa på Zetas och speciellt när de har marknad med massa kul att köpa. Vi åt en chorizo i baguette med surkål och ajvar till lunch och drack varm äppelmust. De kan verkligen det där med att fånga känslan i varje säsong på Zetas. Ser fram emot deras julmarknad 7-8 december.
 
Jag kom hem med en liten barrbuske att ha i kruka, två ljung till väggamplarna vid poolen, en flaska olivolja, en flaska ketchup, en burk äppelchutney, ett morotsbröd och en burk aprikosmarmelad. Höstmyset är här på riktigt och det älskar jag verkligen!
 
Idag känns det lite ostabilt i kropp och själ. Dålig sömn under natten, lite klen i kroppen och en svag halsont. Men helgen var fantastisk. Kvalitétstid med min syster är alltid guld värt :)
 

Chokladfestivalen

 
Utrustning: iPhone 4
 
Vilket himmelrike det är på chokladfestivalen! Förutom att det är väldigt mycket folk så finns det inte mycket att klaga på. Jag, Johan och min syster var där igår. Det var tur att vi var där när det öppnade för några timmar senare gick det knappt att komma fram.
 
Vi fick provsmaka här och där och doppade godsaker i chokladfontäner. Både jag och Kristina köpte Magnus Johanssons bok Lyckas med choklad. Ser fram emot att bläddra mer i den! Sen gick vi över till Hem & villa. Jag och syster koncentrerade oss mest i Leilas generalstore där båda köpte lite smått och gott. Kul att få klämma på sakerna i verkligheten! Efter lunch tog vi oss an dagens tredje mässa. Underbara barn. Vi var ganska trötta och gick igenom den snabbt. Men kom hem med några småsaker därifrån också. Mysigt!
 

Kanelbullens dag

 
Utrustning: Canon EOS 7D + EFS 18-200 1:3,5-5,6 IS
 
Idag är det kanelbullens dag! Jag tycker att en riktigt god kanelbulle slår mycket i smakväg. Men då måste det vara mycket klet och den ska vara mjuk och saftig. Vi tjuvstartade och åt varsin kanelbulle redan igår kväll. Min man som hade inhandlandet av mat på sin lott tog ett väldig trevligt initiativ och köpte bullar fast det inte stod på listan. Han är bra han. Det passade fint eftersom min lillasyster anlände till oss igår kväll. Det måste man fira!
 
Jag tror nog att det kan bli en och annan kanelbulle idag också. På den riktiga dagen. Kanske till fredagsfikat åtminstone :)
 
För övrigt tycker jag att det är väldigt skönt med fredag. Ser fram emot en mysig helg med man och syster. Ikväll tar vi det lugnt och lagar indiskt. David Batras recept på oheliga köttbullar. Imorgon blir det mässdag för hela slanten. Det är Chokladfestivalen, Hem- & villamässan och Underbara barn på en och samma gång. Pust, man kommer vara trött på kvällen. På söndag får vi se vad vi gör men jag vet att det är höstmarknad på Zetas så kanske att vi tar en tur dit om det inte regnar.
 
Trevlig helg på er!

Födelsedagskräftskiva

 
Utrustning: Nokia Lumia 920
 
Om bara en liten liten stund anländer min syster till oss. Tåget är försenat... Men eftersom vi var i Göteborg förra helgen så var det inte så länge sedan jag träffade henne. Det är kul när man får ses ofta :)
 
Förra helgen firade vi bland annat hennes sambo som hade fyllt år. Det bjöds på kräftskiva hemma hos hans föräldrar och det såg ut lite som ovan. Väldigt väldigt trevligt var det och jag är stolt som orkade med så länge som jag gjorde. Tror vi åkte därifrån vid halv två på natten. Men då var jag också väldigt trött och hade inte så mycket tålamod att vänta på min familj som skulle med mig i bilen, så de fick bryta upp lite hastigt. Så kan det gå :)

Check up

 
Utrustning: iPhone 4
 
Idag hade vi ett efterlängtat möte med vår barnmorska Tina i Älvsjö vid lunchtid. Det var flera månader sedan vi träffade henne nu så det kändes kul att få lite uppdatering. Från och med nu kommer vi träffa henne varannan vecka. Det kändes lite mycket när hon först sa det men nu känns det bara skönt eftersom vi då inte behöver vänta så länge när frågorna väl dyker upp. Det är skönt att disskutera med någon direkt och inte över telefon.
 
I vilket fall så såg allt bra och normalt ut. Järn, blodsocker och blodtryck var bra. Så jag slipper järntabletter än så länge. Skönt! Jag tror att paltbrödet som jag äter varje morgon gör sitt. Tina mätte också min mage, den låg lite över medelvärdet. Och så fick vi höra bebisens hjärtljud för första gången. Det var coolt!
 
När vi var färdiga bjöd älsklingen mig på lunch på kvarterskrogen i närheten. Jag åt mexikansk kycklinggryta med ris och aioli. Riktigt gott!