Mot Göteborg

(null)

(null)


Just nu sitter jag på tåget från Stockholm till Göteborg. Helt själv utan man och barn. Lite egentid. Min kompis ska ha 35års fest ikväll så det blir en kort visit. Jag hade kunnat åka igår efter jobbet men jag ville gärna ha fredagsmys med min lilla familj. Jag går oftast till jobbet när de sover så det kändes viktigt att få komma hem och mysa lite. Och så körde de in mig till stan nu. Bästa bästa lilla familjen.

När jag kommer fram till Gbg möter min syster upp mig. Vi ska äta lunch på stan innan vi åker hem till henne där jag också ska sova över.

Nu ska jag dricka mitt kaffe, äta bulle och läsa bok. Älskar att åka tåg :)Bilder: iPhone 6s

Frukost på kaffebar


(null)

(null)


Så här härligt fick jag börja min morgon och arbetsdag. Frukost och medarbetarsamtal på Kaffebar vid Bysistorget nära jobbet.

En perfekt start faktiskt. Vi var där när de öppnade kl 7. Satte oss i lugn och ro. Åt och snackade. Sen en timma senare kryllade det med kaffedrickare i baren. Superhärlig känsla. Det kändes som vi var någonstans i sydeuropa. Om man bortser från den isande kylan som är utomhus. Hallå, det är april. Våren, vart tog du vägen?


Bilder: iPhone 6s

Legoland i sommar

Det är inte så mycket aktivitet här på bloggen just nu. Tråkigt, men det blir såna perioder ibland. Jag har inte ens lagt upp något från Sofies ettårsdag. Men det kommer! Det måste det.
 
Igår bokade jag och Johan äntligen att vi ska åka till Legoland i sommar. Vi har pratat om det länge och vi har ju lite svårt att få tummen ur rätt ofta men äntligen har vi bokat! Det kommer vara perfekt för Oscar att få åka dit i år och Sofie hon får bara hänga på helt enkelt.
 
 
 
 
 
Lalandia som är ett kul ställe fullt med massa vattenlek och äventyr ligger precis bredvid Legoland så vi bokade faktiskt vårt boende där. En lagom stor och fräsch stuga för oss fyra. Veckan efter midsommar bär det av. Vi tänker två dagar på Legoland och två dagar på Lalandia. Såå kul att vi fick till en bokning! Jag lever ju fortfarande på förra sommarens alla fina minnen och då speciellt vår vecka på Österlen. Sofie var pytteliten och den resan var så fin och harmonisk. Speciellt våra dagar på Östangård var härliga utöver det vanliga.
 
Hittade förresten inga bra bilder från Legoland att låna så skippar det nu. Jag får lägga upp desto fler när vi är där :)