Armin Van Buuren - In and out of love


Jag älskar musik. En stor del av mig tycker om rock. Till exempel Muse, Kent, Mew, Mando Diao, Johnossi, Nephew, Kill Hannah, Bloc Party och många många fler. Men så finns det också andra små delar som är reserverade för andra gengrer. Här kommer ett exempel på en typisk "Anna-låt" som inte är rock. Videon är jättedålig men låten är underbar. Klicka på bilden!

Armin Van Buuren - In and out of love
Lånad bild

Julstämning


Idag har jag ordentlig julstämning i kroppen (trots att jag inte får julpynta innan måndag kväll då alla visningar är över). Julmusik från högtalarna, tända ljus och julgodisbak. Nu ska jag och Johan åka iväg till Segeltorp och ta en promenad i det härliga vintriga vädret och lära känna området. Efter det ska vi baka ännu mer julgodis, dricka glögg och äta pepparkakor med ost. Underbar dag!


Första visningen


Ikväll är det dags för den första visningen av vår lägenhet. Känns väldigt spännande. Sen är det söndag och måndag som gäller också innan budgivningen kommer igång. Håller tummarna! :)


Dags att sälja


Jaha, då var det dags att sälja lägenheten. Idag kom annonsen ut på nätet och bilderna efter fotograferingen blev riktigt bra. Kan inte förstå varför vi flyttar ifrån en sådan fin och fantastisk lägenhet med perfekt läge :)

Klicka på bilden för att se hela vår lägenhet.

Lägenheten
Bild lånad av mäklaren


Bastu


Apropå att det finns en sjukt stor bastu i vårt hus (se bilden i föregående inlägg) så ser jag fram emot att få använda den. Mycket. Vinter som sommar. Tror det får plats 10-12 personer i den. Kommer bli många roliga kvällar när man kan bjuda in så många att basta :)


Huset


Idag har jag tagit ledigt. Det är så mycket som behövs fixas och donas med här hemma inför mäklarfotograferingen på torsdag. Det ska ju se vackert ut på bilderna. Som de flesta nu redan vet så köpte jag och Johan hus för några dagar sedan. Det ska bli riktigt kul att flytta in. Här kommer lite bilder.

Huset
Mäklarens bilder


Inflyttningspresenter


Bättre sent än aldrig. Här kommer äntligen bilderna på presenterna jag fick när jag hade inflyttningsfest. Det har hänt mycket det senaste och jag har inte haft den tid eller ork som jag skulle vilja ha till bloggen. Det senaste är att jag och Johan har köpt hus. Det känns riktigt coolt och spännande. Vi flyttar in antingen i januari eller 1 februari. Ännu ett steg in i vuxenlivet :)

Inflyttningspresenter
Fotograf: Anna Nilsson

Så om några månader är det väl dags för ytterligare en inflyttningsfest :)


Mot Göteborg

Nu sitter jag och Johan i bilen mot Göteborg. Regnet öser ner... Vi ska ha en trevlig helg med familj, vänner och mat. Sen är det ju också Fars dag på söndag. Det får ni inte glömma. Vad köper ni till er pappa?

Alla helgona


Helgen som jag alltid glömmer bort är Allahelgonahelgen. Därför blev jag både förvånad och glad när jag för några dagar sedan fick veta att det betyder att vi bara behöver arbeta halv dag på jobbet i morgon. Underbart! Tänkte dock jobba över några timmar för att samla ihop lite komptid. Men ändå, man får ju gå hem extra tidigt och för en gång skull ska jag hinna med lite ärenden som jag aldrig orkar eller minns annars :)

Trevlig helg till er alla!


Eva Dahlgren - Ingen är som jag


Igår var vi bjudna på en Eva Dahlgrens nya föreställning "Ingen är som jag". Jättebra monolog, kan absolut rekommendera er att gå och se den. Det var också hennes 50års fest. Det tog plats på Rival på Mariatorget och var perfekt fixat. Vi kom dit, fick en drink, minglade, såg föreställningen, drack vin, åt plockmat och bara hade det trevligt. Ordentligt med vardagslyx med andra ord. Sånt där skulle man vara bjuden på minst en gång i månaden! :)

Eva Dahlgren - Ingen är som jag

Föreställningen kan man se tre tillfällen till och biljetter går att köpa här:
ticnet.se


Spännande dagar


Det är spännande dagar som kommer nu, med start idag. Jag och Johan vill ju flytta till något större och vi har varit på ett antal visningar. Igår var vi och tittade på ett hus som verkar riktigt bra. Idag började budgivningen på den. Vad jag vet leder vi än så länge. Allt kan verkligen hända. Samtidigt har det här fått massa tankar att snurra i mitt huvud.

"Ska JAG äga ett hus?!"
"Jag känner mig ju knappt ens vuxen"
"Är jag ens en trädgårdsmänniska?"
"Hur orkar alla kämpa med allt vad ett hus innebär samtidigt som de har ett heltidsarbete?"
"Hur hinner folk?"
"Kommer jag kunna känna mig hemma i det huset och området?"

Så om några dagar vet vi lite mer hur det står till med allt. Vårt önskemål är att titta förbi huset i helgen när det är ljust ute så att vi bättre kan se hur omgivningarna utomhus ser ut och det verkade inte vara några problem. Fortsättning följer...


Världens segaste måndag...


Jag är otroligt trött idag. Vet inte riktigt vad jag ska ta mig till egentligen. Det får bli en riktigt tidig kväll för mig idag. Men innan dess blir det ytterligare en husvisning (vi var på fyra olika i helgen) och sen lite födelsedagsfika för Johans morfar. Efter det ska jag nog bara läsa bok tills jag somnar. I morgon vill jag vara pigg igen!