Beauty with a thought


Om ni klickar på bilden här nedan så kan ni få se bilder från kortfilmspremiären jag var på i fredags. Det var en mycket trevlig tillställning med goda kanapéer och champagne. Mer sånt :)

Beauty with a thought

Bilden är lånad från Finest.se


Brunch i Göteborg


Just nu befinner jag mig i Göteborg igen. På grund av festen fredags så blev det en liten kort visit den här helgen. Men det var det värt!

Innan vi åker tillbaka till Stockholm idag så ska vi på brunch. Det blir till Skansen Kronan mitt i och högst upp i stan. Har aldrig varit där innan så det ska bli mysigt. Gammal miljö och magnifik utsikt. Jag tycker att brunch är ett trevligt koncept och det är kul att det finns så många olika att välja på. Från början hade vi tänkt att ta den italienska brunchen på Incontro men det var tyvärr fullbokat där så det får bli en annan gång.

Till veckan händer:
- Middag hos svärmor
- Köp av träningskort
- Träna
- Städa
- Åka till Malmö över helgen


3 år


Idag firar jag och Johan vår treårsdag. Vi har varit ett par i tre år och bott ihop i 3½ månad. Jag är väldigt lycklig med honom. Vi firade genom att gå ut och äta trerätters på en mysig italiensk restaurang. Det är underbart att gå ut och äta tycker jag. Det blir en liten extra lyx i vardagen. Mer än så behövs egentligen inte för att fira vår dag. Jag kan tycka att presenter till sådana här tillfällen bara stressar upp något som ska vara en positiv dag. Vad ger man en människa som har allt? Nej, presenter sparar vi till födelsedagar och julafton :)

Me and you

Love you


Elle Jersey Dress


Jag vet inte hur många klänningar jag har provat idag. Till slut hittade jag en från French Connection som är jättefin och lagom uppklädd. Den och mitt nya halsband ska jag ha på mig på fredag, då ska jag på filmpremiär med jobbet. Så här ser klänningen ut:

Elle Jersey Dress


Maribowl


När jag har fått min första ordentliga lön så ska jag unna mig att köpa något som jag velat ha riktigt länge. Nämligen en Maribowl från Iittala. Helst av allt vill jag ha den som är i frostat vitt glas. Mycket fin.

Ittalas Maribowl


Charms


Nu när jag jobbar på Efva Attling Stockholm så tycker jag att jag borde ha ett smycke därfifrån. Därför köpte jag det här halsbandet igår:

Charms

Tycker verkligen om det och det är första gången på hur länge som helst jag har köpt ett smycke och inte tillverkat det själv :)


Tjejkväll


Det finns tyvärr inga bilder men igår var jag på en riktigt bra tjejmiddag. Vi var fyra västkusttjejer som delade på gott vin, mat och dessert i Bromma. Tack tjejer för en trevlig kväll!

Resten av helgen blir en Anna-helg. Sambon är ute på havet i två dagar så jag ska bara hitta på grejer som jag behöver göra. Blanda nytta med nöje helt enkelt :)


Dagens musiktips 2010-09-16


Min nya favoritlåt är Wonderful life med den brittiska duon Hurts. Så plocka fram ert Spotify och lyssna tills ni dansar!  :)

Hurts


Fotokurs


När Johan köpte en ny kamera i början av sommaren så ingick en fotokurs. Den har vi varit på ikväll. Mycket kunnig och duktig lärare som sa en hel massa bra saker. Men det är ändå en djungel. Det roligaste är att leka med kameran och inte tänka så mycket på vad det är man gör.

Nu sitter jag och försöker hinna med allt det där som jag inte hunnit/orkat på ett tag medan Johan jobbar lite.

Annars har den här dagen bara flugit iväg. Jag har byggt och målat min nya arbetsbänk på jobbet. Det känns roligt för det är ett steg närmare till att jag kan börja använda den och göra den till min egna lilla plats. Det kanske inte låter så viktigt men det gör mer än man tror :)

För övrigt så trivs jag väldigt bra på mitt nya jobb. Jag är inne på min tredje vecka nu. Det känns roligt att vara där. Och bara grejen att jag tjänar pengar varje dag för något som jag länge har gjort som student. Underbart.


Busy bee


Här händer det grejer:
- Storhandling
- Storstädning

Nu är det dags att:
-Baka Leilas Bärroyale paj
- Laga mat

Vi får nämligen gäster ikväll. Lasse, Johanna och lilla Tilde. Ska bli så kul att få se den lilla söta :)


True Blood


Jag och Johan har fastnat. Äntligen har vi börjat titta på True Blood och den är grymt bra. Jag har länge velat se den men jag trodde aldrig den skulle vara så här bra. Det och mitt nya jobb gör mig lite off här. Nu så här i början är jag extremt trött när jag kommer hem. Det är så mycket nytt att ta in. Både fysiskt och psykiskt. Hoppas att det blir bättre om någon vecka eller två. Jag kan säga att jag trivs bra och är nöjd med mina prestationer :)

Men nu väntar ytterligare ett avsnitt av True Blood (älskar att se en hel serie på en gång i stället för ett avsnitt i veckan).

True Blood