Underbar mascara


För ett tag sedan så utgick min favoritmascara från Helena Rubinstein. Typiskt tänkte jag. När man äntligen har hittat en perfekt. Det slutade med att jag köpte en mascara som hade ersatt den gamla. Det visade sig att den faktiskt var ännu bättre. Man får långa, uppböjda fransar med volym. Den går dessutom lätt att bygga på. Jag är totalnöjd. Så har ni några slantar över rekommenderar jag att ni lägger dem på den här:

Helena Rubinstein - Sexy Blacks

Helena Rubinstein "Sexy blacks"


Standing Where You Left Me


En av mina favoritlåtar just nu är Erik Hassles "Standing Where You Left Me". Helt underbar! Klicka på bilden för att lyssna på låten på YouTube.

Erik Hassle - Standing Where You Left Me


I helgen kommer min föräldrar till Stockholm!


Då ska vi ha en kanonhelg. På fredag bjuder jag och Johan på en helkväll med bubbel, middag och dessert. Lördag äter vi middag på Mårten Trotzig och sen är det Queen-musikalen "We will rock you" som gäller. Den går på Cirkus nu under hösten. Det ska bli superkul. Jag längtar! Tur att det är fredag redan i morgon :)


Inspiration


Nu är det dags att ta tag i smyckestillverkandet igen. I helgen gav min syster mig ett uppdrag i form av ett halsband. Det, en dop-present och något till mig själv är vad jag ska pyssla med de närmaste veckorna. Ser fram emot det :)

Här är lite bilder på några av mina äldre smycken:

Äldre smycken
Fotograf: Anna Nilsson


Höstbilder 2010


Trots kylan så är det en underbar årstid nu. Vackra färger och här i Stockholm har vi varit bortskämda med riktigt fint väder. Sol nästan varje dag. I väntan på att jag ska få fram bilder på guldsmedsbänken så kommer här lite mysiga höstbilder:

Höstbilder 2010
Fotograf: Anna Nilsson & Johan Guste

I helgen har vi också haft en liten inflyttningsfest. Om några dagar kommer bilder på de fina presenterna jag fick :)


Idag kommer min syster!


Det ska bli så kul. Hon tar tåget upp och möter mig efter jobbet. Då går vi direkt till Rival på Mariatorget och äter middag. Bara hon och jag. Ska bli mysigt, jag har hört att maten är bra där. Sen spenderar hon hela helgen med oss. Underbart!

Min syster


Guldsmedsbänk del 4


Håller på att måla den vit... Om några dagar får ni se hur den ser ut före och efter :)


Guldsmedsbänk del 3

Sitter i bilen på väg tillbaka till Stockholm. Jag och Johan har precis varit i Enköping och köpt en begagnad guldsmedsbänk till mig. Hittade en till på Blocket. Den är ganska sliten men jag har stora planer för den :) Det känns riktigt kul i alla fall. Fortsättning följer...

Guldsmedsbänk del 2


Det blev ingen guldsmedsbänk tyvärr. Det var en annan tjej som redan hade norpat den. Typiskt. Men då får jag återgå till min första plan i stället. Nämligen att bygga ihop en egen. Så jag återkommer om hur det arbetet kommer fortskrida :)


Bloom in the park


Jag kan verkligen rekommendera Bloom in the park i Malmö. Det är en restaurang som många missar men som är en liten pärla. Det kan dock vara bra att boka bord innan man går dit. I helgen var vi där på Afternoon tea som de serverar på söndagar. Här kommer lite bilder och en länk till hemsidan:

Bloom in the park
Fotograf: Anna Nilsson & Johan Guste


Malmö i bilder


Här kommer lite bilder från min och Johans helg i Malmö. Ni får se massa god mat, fin natur och ett vackert värdpar. Enjoy!

Malmö hösten 2010
Fotograf: Anna Nilsson & Johan Guste


Guldsmedsbänk


Kollar just nu på en guldsmedsbänk som en tjej har lagt ut på blocket. Med lite tur så kanske jag är en sådan rikare i morgon. Det beror på om någon annan redan köpt den eller om den inte är tillräckligt bra. Men oj vad jag hoppas. Då skulle jag kunna sitta här hemma och knåpa ihop lite smycken när det faller mig in :)


Malmö


Jag och Johan har varit i Malmö i helgen. Trots tveksamt väder så var det en riktigt bra helg. Vi hälsade på Malin och Micke som var ett perfekt värdpar. Vi hann med:

- Lite shopping
- Massa god mat
- Trevligt sällskap
- Ost och vin
- Tårtfika
- Afternoon tea på Bloom in the park
- Promenad
- Sjukt många taxiresor :)