Present till mor


Det här armbandet fick min kära mamma i present i söndags. Hon fick det i en smyckesrulle som är utmärkt att förvara sina smycken i, både hemma och på resan. Hon fick också en kökshandduk med ett Picnic-motiv som matchar en skål hon har. Ganska bra grejer vi kom på, jag och min syster :)

 

Present till mor

Fotograf: Anna Nilsson (Canon EOS 7D)På Arlanda flygplats

Sitter på terminal 4 nu och ska strax boarda planet till Göteborg. Härligt med flyg. Det var både billigare än tåget och går fortare. Ikväll blir det myskväll med min lillasyster. Det var så längesen hon och jag sågs nu. Grilla och se på film blir det nog för oss. Imorgon: klassåtertäff!

Göteborg i morgon


Imorgon åker jag till Göteborg över helgen. Ska bli mysigt att träffa syster och på lördag kväll ska jag på klassåterträff med min gamla högstadieklass. Superkul kommer det bli!

Här kommer en bild jag tog i går morse innan jobbet. Gick upp på söders höjder och knäppte av lite. Visst är det härligt med syrén? Vi har mycket i vår trädgård, men just det verkar inte finnas. I framtiden kanske :)

Lila syrén
Fotograf: Anna Nilsson (Canon EOS 7D)


Vänner!


Jag har känt mig lite ledsen och nere eftersom min blogg inte sett ut som den ska och därför har det inte varit kul att göra inlägg. Men nu har jag äntligen hittat en tjej som hjälper mig. Är överlycklig. Så håll ut, snart är jag på banan igen! :)


Bloggdesignare sökes!


Jag är i desperat behov av någon som kan fixa till min blogg. Är du duktig på det här med att designa bloggar eller känner du någon som är det? Jag skulle verkligen behöva hjälp med att fixa till så att min blogg ser rätt ut i alla webbläsare. Gillar designen och vill ha kvar den, men de två yttre spalterna behöver hamna rätt igen. Just nu vet jag att det ser fel ut i Chrome och Explorer, men rätt i Safari.

Snälla snälla, hjälp en upptagen guldsmed som mig! :)

Frukt
Fotograf: Anna Nilsson (Canon EOS 7D)

Bilden är från en av alla de underbara måltiderna jag njöt av i Italien för några dagar sedan :)