Första fikabesöket

 
 
I söndags hade vi första fikabesöket här hemma sedan lillan kom till världen. Det var Johans farmor och Johans pappa med familj som gärna ville se vår nya familjemedlem. Och då fick jag chans att bjuda på godsaker från frysen. Kul! Vi bjöd på kardemummabullar, dammsugare i långpanna, minimuffins och clementiner.
 
 
 
 
Båda barnen fick fina presenter. Lilltjejen fick jättesöta kläder. En body med nallar som snart kommer funka fint och lite annat som funkar längre fram i vår.
 
Oscar fick en medalj och ett storebrorsdiplom. Jättefint! Det är klart man ska ha medalj och diplom när man blir storerebror. Två böcker med härliga sagor blev det också. Lika kul för oss föräldrar som för Oscar. 
 
Igår kväll hade vi besök nummer två. Johans syster med familj kom över med en jättegod lasagne till middag (t o m Oscar åt utan ett ord om att inte vilja smaka) och vi plockade fram glass till efterrätt. Tyvärr tog jag inte en enda bild under kvällen så ni får bara tro mig att det var trevligt. Oscar och storkusinerna sprang omkring som tokiga och hade superkul ihop. Massa fina kläder fick vi också :)
 


Bilder: Canon EOS 7D + EF 24-70 mm 1:2.8 L



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: