Första dagen i bärsele

(null)

(null)


Nu är vi hemma igen efter några väldigt härliga dagar på landet. Vi mår så bra där allihop och det blir naturligt att man är ute mer. Och vilken lyx att vara fyra vuxna på två barn! Precis lagom ;) Vi hade strålande sol alla dagar och trots att det inte var så varmt i luften så blev det ändå väldigt varmt och skönt längs med husväggen när det var lä.

Nu har Oscar sitt första påsklov så jag är hemma med båda barnen. Just idag har det inte blivit många knop gjorda. Vi har inte gått utanför dörren utan hängt i pyjamas och myskläder hela dagen. Lillan är inne i sitt första utvecklingssteg så idag har vi testat bärselen för första gången så att hon har kunnat få vara nära nära hela dagen. Mysigt för oss båda och det blir en gnutta lättare att få annat gjort också utan stress med bebisskrik i bakgrunden. 

Imorgon får vi försöka ta oss ut på något äventyr. Närmsta lekplats kanske. På torsdag tänkte jag att vi ska åka buss till Kungens kurva så Oscar får träffa Chase och Marshall från Paw Patrol.


Bilder: iPhone 6s


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: