Himmel & pannkaka

 
 
 

Igår var jag och Oscar på kyrkans ”Himmel & pannkaka”. Väldigt fint och roligt koncept men oj så populärt! Mycket folk. Det var första gången gången för mig men Oscar har varit där två gånger innan med Johan. 

 

Vi kom dit och började leka i öppna förskolans lokaler. Oscar gick direkt till tågbanelådorna. Tåg är verkligen hans grej just nu. Han leker knappt med något annat. Just Thomas tåg och hans vänner är storfavoriten och vilken lycka då för honom att några av de figurerna finns bland alla tåg på öppna förskolan. När det vankades pannkakor så ville han inte gå och äta det. Han som älskar pannkakor med grädde och sylt. Allt för att inte behöva lämna sina älskade tåg :)
 
Till slut gick vi i alla fall upp på övervåningen för att mumsa (med ett tåg som sällskap). Då blev det storgråt när han trodde att pannkakorna var slut. Det hjälpte inte att jag sa att nya var på väg. När vi äntligen kunde norpa åt oss några så blev det lite bättre. Men han var nog trött lillemann för gråten återkom vid flera andra tillfällen under kvällen. T ex så hakade han upp sig lääänge vid att han ville vara med på sångstunden långt efter att den slutat (han var helt otröstlig) och när den väl var så ville han absolut inte vara med. Bara leka med tågen. Så kan det vara ibland. Jag tror nog att vi återkommer till Himmel & pannkaka vid fler tillfällen :)
 
 
 
Bilder: iPhone 6s

Postat av: Karin

Vad mysigt! Roligt när de fastnar för något sådär:)

Svar: Jaa, det är superhärligt tycker jag :)
Anna

2017-10-16 @ 15:48:41
http://kakansemlanoliven.se

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: