En bra helg

 
 
Helgen har varit bra! Vi tre i lilla familjen gjorde biopremiär igår. Vi tog en tur till Heron City (så skönt med bio nära hem!) och tittade på Alfons. Den var bara 40 minuter lång och var egentligen tre kortare avsnitt av Alfons Åberg ihopsatta till en film. Det visade sig att jag hade sett alla tre på SVT play. Men det gjorde inget. Oscar tyckte det var kul och var jätteduktig. Han åt popcorn och baconsnacks som bara den. Nöjd kille. Efteråt åt vi lunch på Taco bar och tittade på soffa på Mio. Det får nog bli ytterligare en tur dit någon gång när vi har barnvakt. Oj vad en viss familjemedlem skulle klättra runt i varje soffa. Men. Det räckte att säga till en gång så tog han av sig stövlarna innan han kröp upp. Samlade ihop filtar och skulle göra mysigt. Ville ta av sig strumporna. Personalen hade nog lite extra att göra den kvällen med att snygga till ;) Nu i efterhand låter det ju mest mysigt och gulligt, typiskt att irritationen ska behöva ta över.
 
 
 
 
I lördags hade vi kompisar från Göteborg på lunch. De var uppe på besök för att se Book of Mormons. Det blev en jättetrevlig stund och vi bjöd på pulled pork i pitabröd. Så kul att få umgås en stund. Efter lunchen åkte vi direkt till ett födelsedagskalas där vi firade Johans kusin och morfar. Det var fullt hus och vilket fikabord! Tyvärr fångade jag inga bilder på det men jag kan säga som så att den här helgen har vi nog inte varit hungriga en endaste minut ens.
 
Ikväll får vi ytterligare besök från Göteborg. Min Sofia ska på jobbmöte imorgon och passar på att sova över hos oss. Jättemysigt ska det bli. Vilken lyx att få träffa två barndomsvänner på bara några dagar. Ibland får man ha tur. Och om bara några veckor åker vi till Göteborg för att fira min pappa. Skönt när det inte går för långt mellan gångerna.
 
Idag är jag faktiskt hemma och vilar. Hostan slog till igår kväll och natt så jag har inte sovit mycket. Ont i halsen, klen i kroppen och så vidare. Inget snorande eller feber än så länge i alla fall. Just nu känner jag att det är extra viktigt att lyssna på kroppen så att bebisen får växa i lugn och ro där inne. På torsdag släpps influensavaccinet också så då ska jag se till att gå till vårdcentralen och få mig en dos.
 
 
 
Bilder: Canon G16 


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: