Playdate med Sylvia & Alex

Idag är en piggare dag. Äntligen! Kanske var det att vi köpte nya kuddar och täcken som gjorde susen. För två veckor sedan när Johan var på svensexa i Göteborg hade jag och Oscar playdate med Sylvia och Alex. Det blev en riktigt trevlig eftermiddag med sol, lek och fika. Oscar pratar lite då och då om att leka med Alex en "annan dag" :)
 
Vi gick till nya lekplatsen nära där vi bor. 
 
En av de få stunder båda satt still i några sekunder.
 
Det är någonting med Oscar och napp just nu. Han vill ha den nästan hela tiden. Även på lekplats kan han plötsligt komma på att han måste ha den. 
 
Hopp hopp från sten till sten. 
 
Vi avslutade med att röja runt ordentligt i Oscars lilla rum.  
 
Det var nog Oscar som röjde mest. Han tycker det är jättemysigt att dra ner allt från sängen. Täcke, kuddar, gosedjur och snuttisar. Han lägger sig under täcket och låtsas sova. Vips sätter han sig upp och säger "morgon!" med ett leende. Söta unge ♥
 
Idag ska äntligen Oscar få nytt täcke och några nya kuddar. Hemtex, där vi köpte våra, hade inga bra barnvarianter. Jag vill att han ska ha ett täcke som är i normalstorlek men som inte är så fluffigt så idag efter middag blir det en tur till Ikea all by my self. Såå kul! Har hört att de redan har börjat sälja julpynt, mysigt.
 
 
Bilder: iPhone 6s
 


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: