Härliga helg


Vi lämnar en fin helg bakom oss nu när nya veckan och nya månaden börjar. Två kontrastrika dagar blev det för oss som började med en fullspäckad lördag. Vi hade min lillasyster hos oss till strax efter lunch när hon begav sig iväg på andra äventyr. 


Vid två kom Oscars kusiner med mamma förbi på fika. Eftersom de inte kunde vara med på 2års kalaset så blev det en härlig fika nu istället. Alltså fruktsallad är ju verkligen underskattat! Såå gott med en klick lätt sötad grädde och lite russin. Passar stora som små. Jag hade också gjort egna Bounty bars. De var inte riktigt lika goda. Inte äckliga men om man verkligen gillar riktiga Bountys så är det inte i närheten. Hittade receptet på Ica men ska nog jaga vidare efter annat recept.

Oscar fick två paket Duplo och ett lok till tågbanan som går av sig själv. Poppis!


Efter fikagästerna hade åkt vidare så styrde vi bilen mot stan till kompisar som bjöd på middag. Väldigt trevlig kväll med fantastisk god mat! Risotto med fylld och parmalindad kycklingfilé. Barnen lekte fint och Oscar fick ett paket Play dough-lera med tillhörande verktyg/redskap. Det ska bli kul att testa! 

Samtliga bilder iPhone 6s

Till dessert en mumsig drömrulltårta med hallon! 

Söndagen som följde blev en riktigt lugn dag. Vi skulle åkt och hälsat på nykläckt bebis men eftersom Oscar är både snorig och hostig och Johan fått någon form av infektion/inflammation i ögat så fick vi ställa in. Hoppas på att kunna boka om snart! Istället blev det en lugn dag hemma med diverse småfix och en promenad till Ikea.

Nu ser jag fram emot en splitter ny vecka och att mina föräldrar kommer på besök i helgen! Idag fyller också min fina mamma år så många grattis till henne! <3

Postat av: Emma -Merakibeauty.se

åh mummss :)

Svar: Jaa, supermums! :)
Anna

2016-02-01 @ 09:12:49
http://merakibeauty.se
Postat av: Matilda Berlin

Men WOW vad mycket gott! Ser ut som att du haft en jättemysig helg :)

Svar: Eller hur? Vissa helger är helt enkelt godare och bättre än andra :)
Anna

2016-02-01 @ 15:01:45
http://matildaberlin.blogg.se/
Postat av: mamma

Tack igen :)

Svar: Puss! :)
Anna

2016-02-01 @ 18:55:10

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: