På plats i Fuerteventura!

Nu är vi äntligen på plats i Corralejo, Fuerteventura! Jag tycker att flygresan var lite utmanande. Det var väldigt varmt på planet och ingen luft. Oscar ville inte sova lunchluren och såklart fick han myror i benen efter ett tag. Men. Det kunde gått väldigt mycket värre också. Tack och lov för iPaden som vi hade fyllt med spel och Youtube-klipp! Den stod för underhållningen stor del av resan. 


Vi promenerade också lite i gången, plockade fram en ny bok och en ny rittavla i miniformat. Och så fick vi lunch såklart. Så tiden gick ju ändå och Oscar somnade till slut precis när vi hade landat. Haha, bra timing. Nu har vi precis upptäckt hotellområdet! Kollat runt lite och lekt på lekplatsen. Vi åt ett litet snack i en av restaurangerna när vi kom i väntan på att vårt rum skulle bli färdigt. 



Familjebilden tog vi på Arlanda innan vi gick på planet :)



Bilderna: iPhone 6s

Nu har vi precis druckit en drink på rummet och ska gå vidare till middagsrestaurangen. Sen ser jag fram emot en lugn kväll med kanske ännu en drink, läsa bok och spela kort :)

Postat av: Harriet

Härliga bilder. Fina tånaglar😄

Svar: Hihi, ja det var en liten brittisk tjej på lekplatsen som inte trodde sina ögon och frågade varför han har målade tånaglar :)
Anna

2016-04-04 @ 21:59:05

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: