Fin lördag i Lida

 
 
I lördags åkte vi till Lida friluftsområde som ligger ca 30 minuter hemifrån. Där mötte vi upp två kompisfamiljer som vi lärt känna genom föräldragruppen och öppna förskolan. Vilken kanondag! Vi klädde på oss lager på lager för det var en kall dag men solen sken som aldrig förr. 
 
Vi började med att släppa barnen lös på de stora gröna ytorna. De fick springa av sig och upptäcka. Sedan tog vi en av grillplatserna och grillade korv till lunch. Hur perfekt? Korv med bröd går ju hem hos de flesta barn. Vissa kanske bara vill ha korven, andra bara brödet men de flesta verkar sluka allt. Även vi vuxna var mer än nöjda med lunchen. För vad är bättre än att grilla sin lunch utomhus i solsken? Jag tycker att kylan bara gjorde att det smakade ännu godare. Och just det, vi hälsade på en vildkanin som var riktigt tam. Den kom fram och nosade på mina fingrar.
 
 
 
 
 
 
 
Samtliga bilder iPhone 5s
 
Efter lunchen fick barnen sova i vagnarna (de var såå trötta!) medan vi vuxna promenerade i 1,5 h. Härligt! Det här måste bli återkommande. Tänk när barnen är äldre och kommer ihåg mer. Fina minnen att skapa. 

Postat av: syster

Så härligt det ser ut!

Svar: Ja, det var en riktigt härlig dag med massa frisk luft och bra motion!
Anna

2015-11-23 @ 18:56:19

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: