Passionsfruktskaka

Botten
200 g digestive kex
100 g smält smör
Bryt och mixa digestivekexen till smulor. Smält smöret och blanda med digesivemixet. Tryck ut i en form med löstagbar kant på 24 cm. Ställ kallt.
Fyllning
5 passionsfrukter
4 dl grädde
0,5 dl mjölk
0,5 tsk vaniljpulver
0,5 dl socker
2,5 gelatinblad
Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten i minst 5 minuter. Skrapa ur passionsfrukterna och koka upp innehållet tillsammans med grädde, mjölk, vaniljpulver och socker i en kastrull. Tag av kastrullen ifrån plattan. Rör ner gelatinbladen i vätskan tills de lösts upp helt. Sila vätskan och häll över bottnen. Kyl ner i minst 4 h.
Topping
2 gelatinblad
4 passionsfrukter
1 dl vatten
1 msk socker
Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten i minst 5 minuter. Skrapa ut fruktköttet och hetta upp tillsammans med vatten och socker i en kastrull. Tag av kastrullen från plattan och rör ner gelatinbladen i den heta blandningen så att de löses upp. Häll vätskan på pannacottan och låt stelna i kyl i några timmar.