6 bilder från idag

iPhone 5s
 
Oscar på öppna förskolan idag. Det finns massor av skoj där. Bollar är en favorit i över huvud taget hos Oscar just nu, han kan sitta och kasta dem ganska länge. Och ibland kastar han iväg den och jagar efter. Det går till och med att kasta boll fram och tillbaka en stund mellan oss.
 
Annars har en brant rutschkana blivt storfavorit på öppna förskolan. Han klättrar upp helt själv, jag tar emot och sätter honom på rumpan och håller i honom medan han åker ner. Sen kryper han mot trappan igen och hela proceduren upprepas om och om igen :)
 
 iPhone 5s
 
Idag var Oscar både glad och ledsen vid lunchen. Humöret pendlar snabbt kan man säga. Det gick från glad till ledsen till glad till ledsen till glad. Maten slank ner utan problem i alla fall och mat runt hela munnen blev det. Precis som det ska vara.
 
Just när vi sitter vid bordet och ska äta något så har Oscar alltid en liten procedur för sig. Han vinkar och är samtidigt jätteglad och sen sträcker han upp ena armen som om han vill göra high five och då brukar vi alltid möta hans hand och säga just det. Jätteroligt tycker både Oscar och hans föräldrar.

Postat av: Harriet

Så fina bilder. Vore roligt att få följa med till öppna förskolan någon gång. Kram

Svar: Ja vad roligt! Du får absolut följa med dit :)
Anna

2015-02-05 @ 08:48:02

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: