Liten

Canon EOS 7D + EF 24-70 1:2,8 L
 
Det händer så mycket med Oscar hela tiden. Vi har märkt att han har blivit lite mer, vad ska man säga, reserverad kanske är rätt ord. Han är mer blyg när folk kommer hem till oss på besök. Babysimmet (eller miniplask som detta steg heter) har han blivit mer harig på och klänger sig fast som en liten igel när han känner sig minsta lilla osäker. Nappen och snuttisarna har blivit jätteviktiga. På öppna förskolan finns det en leksaksgris i gummi som låter ganska högt och verkligt när man trycker på den. Oscar tycker att den är jätteläskig och blir helt ifrån sig. Samma sak gäller när jag kör elvispen och matberedaren hemma.
 
Men ingen av de första grejerna jag nämnde gäller när vi är på öppna förskolan. Då är han (näst intill) orädd och bara väldigt lekfull. Jag tror att han känner sig trygg där eftersom vi har varit där så mycket, och så är det roligt förstås. Det är bara grisen som inte är så kul då...
 
Igår var vi på ett sista förskolebesök. Vi har nu besökt alla tre ställen som vi ställt Oscar i kö på. Det sista var ett familjedaghem. Två förskolelärare som har 12-13 barn ihop. Smarta barn kallar de sig. Vi fick faktiskt så gott intryck att vi gjorde om vår rangordning och satte dem som nummer ett. Nu kan vi tyvärr inte förvänta oss att vi får något av våra val eftersom det är ett sådant problem med förskoleplatser i kommunen. Men får vi något av dessa tre så är vi nöjda. Det är dessutom de tre som ligger närmast vårt hem vilket ju känns praktiskt.


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: