Oscar 6 månader

 Utrustning: iPhone 4
 
Vad ett halvår går fort! Nu är det så självklart att han finns i våra liv. En dag utan Oscar skulle vara bra konstig. 
 
Den senaste tiden har käre sonen varit en solstråle på dagarna. Vi har haft några riktigt bra nätter och några riktigt usla. Det nyaste just nu är ett nytt ljud. Ett väldigt högt pipljud. Som en liten delfin. I huvud taget så pratar han mycket mer och ligger ofta och jollrar om mornarna i sin säng. Han har börjat smacka med läpparna när han är hungrig och prutta med munnen antagligen bara för att det är kul.
 
Vi får ett riktigt härlig skratt om man pratar med löjlig röst eller göra roliga miner och ljud. Pussar är också något av det nyaste. Han kommer nära ens ansikte med öppen mun. Så antingen vill han äta upp oss eller pussa. Jag tror på pussa, så mycket som vi pussar på honom så är det inte så konstigt om han börjar lära sig.
 
Jag minns inte riktigt vad jag skrev sist (trött mamma orkar inte gå tillbaka och läsa) men han har börjat göra små försök att sitta. Ungefär som sit ups ibland när han sittligger på rygg. Han har också börjat uppskatta sina leksaker mycket mer och kan vara nöjd på mage på sin filt ett bra tag. Samma sak i barnstolen vid matbordet om man lägger några leksaker framför honom. Lillkillen är också mycket duktigare på att rulla runt nu och ligger hux flux under ett bord eller säng.
 
Nu äts det gröt och puré en gång om dagen. Hittills så tycker han inte om potatis med broccoli och inte heller kyckling och grönsaker med hela riskorn. Tror att det är just riskornen som verkar mysko. Vi får öva mer på det. Och vet ni vad? Pruttar och bajs luktar extreeemt mycket mer illa nu.
 
Vi hade 6-månaders kontroll i tisdags. Han blev okejad och hade gått upp 1,1 kg på en månad! Antagligen på grund av maten. Så nu väger han 8,5 kg och är 68 cm lång.


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: