Oscar 1 år!

Canon EOS 7D + EF 24-70 1:2,8 L
 
Så har dagen kommit, Oscar fyller 1 år idag! Vår lilla stora kille. Tänk vad mycket vi har gått igenom med honom på det här året som bara har swishat förbi. 
 
Nu är han en glad, bestämd och envis kille som har sagt pappa på riktigt några gånger. Han tycker om mat precis som sina föräldrar. På julafton fick han äta samma mat som vi andra. Allt från Janssons frestelse till köttbullar och varmrökt lax. Till min stora glädje är han snäll mot både julgranen och klapparna som låg där under. Annars klättrar han på allt. Öppnar alla lådor han kan i köket. Favoriten just nu är lådan med bunkar och bakmått. Han kan ta sig ner från vår säng och soffa själv med fötterna först.
 
Fortfarande så är gåvagnen ingen hit, men på julafton så gick han faktiskt flera steg med den alldeles själv. Det senaste har han börjat dregla en del igen, varit lite kass i magen och grinig vissa kvällar. Vi gissar på att ännu en tand är på gång. Antagligen en stor tuggtand den här gången. Precis innan de symptomen kom fick han feber. Han blev så lugn, sov massa och kunde vara stilla i min och Johans famn. Stackarn, då var han inte sig själv.
 
Canon EOS 7D + EF 24-70 1:2,8 L
 
Igår började han göra försök till att vinka också. Det är så himla gulligt. Det funkar inte alltid men ibland när man säger "hej hej" till honom så tar han upp en stel hand och börjar vifta lite. Det är precis vad han gör på bilden här ovan. Ibland har man tur att kameran är i handen precis då något nytt händer.
 
Han har börjat visa intresse av att stapla också. När jag ställer en av de färgglada burkarna framför honom och ger nästa i hans hand så försöker han ställa den ovanpå den andra. Ibland lyckas det, ibland inte.
 
Oscar gillar att bada. Nu går vi på babysim 3. Och att bada hemma i baljan kan han göra hur länge som helst. Det plaskas och jagas efter badankan. Alltid med ett leende på läpparna.
 
Plutten, vad du har berikat våra liv!


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: