Hildas cake pops


Här kommer receptet på de smarriga cake popsen från förra helgen.

Hildas cake pops
Fotograf: Anna Nilsson
Utrustning: Canon EOS 7D + EFS 18-200 1:3,5-5,6 IS

Hildas cake pops
200 g smör, rumsvarmt
2 dl socker
1 msk vaniljsocker
6 msk kakao
6 dl havregryn
6 msk starkt kallt kaffe

ca 20 grillpinnar av trä
400 g vit choklad
strössel eller hackade nötter

Gör så här
Vispa smör och socker poröst med elvisp. Tillsätt vaniljsocker, kakao och havregryn och fortsätt vispa. Blanda i kaffe, smeten ska vara ganska kladdig. Rulla lagom stora bollar. Är smeten för lös att forma, ställ den i kylen ett tag. Lägg bollarna på ett fat och ställ att stelna i kylen. Klipp bort den vassa änden på grillpinnarna och dela dem på hälften. När bollarna är kalla, stick in en pinne i varje. Smält den vita chokladen i mikro och rör emellan. Den får inte bli för het. Doppa de kalla bollarna i chokladen så att de täcks helt och slå försiktigt av överflödig choklad mot kanten av skålen. Strössla över valfritt strössel eller hackade nötter, ställ att stelna i kyl i ett glas fyllt med strösocker. Förvara klubborna i kylen.


Postat av: elfina

shit va söta dem är. ska pröva nån gång! du idag har jag bloggat som en fjortis med videoinlägg. Kom förbi, kanske underhållande..?

2011-11-14 @ 22:04:47
http://elfinas.blogg.se/
Postat av: Camilla

Mmmmmmm, ser gott ut!

2011-11-15 @ 10:57:55
http://millansmemoarer.blogg.se/
Postat av: Anna . P

Superfina är dom! Hoppas du vill bjuda på sånna nångång sen ;-)

2011-11-15 @ 11:36:45
Postat av: Mamma

Ja, de är jättegoda!

2011-11-16 @ 11:03:38

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: