Hildas cake pops
Här kommer receptet på de smarriga cake popsen från förra helgen.

Fotograf: Anna Nilsson
Utrustning: Canon EOS 7D + EFS 18-200 1:3,5-5,6 IS
200 g smör, rumsvarmt
2 dl socker
1 msk vaniljsocker
6 msk kakao
6 dl havregryn
6 msk starkt kallt kaffe
ca 20 grillpinnar av trä
400 g vit choklad
strössel eller hackade nötter
Gör så här
Vispa smör och socker poröst med elvisp. Tillsätt vaniljsocker, kakao och havregryn och fortsätt vispa. Blanda i kaffe, smeten ska vara ganska kladdig. Rulla lagom stora bollar. Är smeten för lös att forma, ställ den i kylen ett tag. Lägg bollarna på ett fat och ställ att stelna i kylen. Klipp bort den vassa änden på grillpinnarna och dela dem på hälften. När bollarna är kalla, stick in en pinne i varje. Smält den vita chokladen i mikro och rör emellan. Den får inte bli för het. Doppa de kalla bollarna i chokladen så att de täcks helt och slå försiktigt av överflödig choklad mot kanten av skålen. Strössla över valfritt strössel eller hackade nötter, ställ att stelna i kyl i ett glas fyllt med strösocker. Förvara klubborna i kylen.
Postat av: elfina
shit va söta dem är. ska pröva nån gång! du idag har jag bloggat som en fjortis med videoinlägg. Kom förbi, kanske underhållande..?
Postat av: Camilla
Mmmmmmm, ser gott ut!
Postat av: Anna . P
Superfina är dom! Hoppas du vill bjuda på sånna nångång sen ;-)
Postat av: Mamma
Ja, de är jättegoda!