Nyårssupé


Hemkommen från Trysil och har hunnit jobba i två dagar. Jag måste bara berätta om middagen vi åt på nyårsafton. Den blev helt fantastisk. Vi delade upp den mellan oss så att varje par gjorde en grej. Så här blev menyn:

Förrätt - Vitlöksgratinerad hummer
Varmrätt - Renkalvstek, potatisgratäng med chèvre och grönsallad
Dessert - Pannacotta med jordgubbs- och myntasallad

Såklart drack vi också massa bubbel, hade hur kul som helst och åt annat gott plock. Här får ni några av bilderna:

Nyårssupé
Fotograf: Anna Nilsson & Johan Guste


Postat av: Anna-panna

Mmm, ser gott ut!

Snart dags för oss att umgås med lite mat va?! ;-)



Kram!

2011-01-05 @ 18:01:26
Postat av: Josefin -Happy Days-

Så gott det såg ut, mmm! Här vattnas det i munnen! :-)



Tack gumman, det värmde! Jag tittar in i bloggen på morgon o kväll men där emellan är det familjetid. :-)



Kram!

2011-01-05 @ 21:35:22
http://landhagen.blogg.se/happydays

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: