En kväll med vänner och Champagne

 
Igår efter kalaset åkte vi som sagt hem till Sylvia, Justin, Alex och Emma. De hade bjudit in oss till middag med Champagne för att sedan se på Eurovision Song Contest. Vilken trevlig kväll vi fick! Pojkarna lekte fint nästan hela tiden vilket gjorde att vi vuxna kunde lätt sitta kvar vid middagsbordet i lugn och ro.
 
 
Alla tre barn vid middagsbordet. Det bjöds på en härlig trerätters med bubbel i glasen.
 
 
 
 

Vid halv åtta blev det dags att lägga Oscar och Alex. Båda två somnade snabbare än vanligt och då dukades också snacks till Eurovision fram. Vi bjöds på så mycket mumsigheter under kvällen och vi hade alla väldigt trevligt. Jag är förvånad att vi alla lyckades hålla ögonen öppna tills omröstningen var över och vinnaren korad. Bra gjort av oss! Det kunde inte blivit en bättre kväll i mina ögon. Tack snälla familjen P för en fantastiskt fin kväll! Det är guld värt med så bra kompisar i närheten :)
 
Idag har varit en väldigt lugn dag. Vädret har varit ruskigt och vi har njutit av att bara vara hemma. Lite fix och Johan stack iväg en tur och handlade. En bra dag på ett helt annat sätt än igår.
 
Bilder: iPhone 6s

Postat av: Josefin -My Happy Days-

Så himla mysigt det såg ut, gott med! :)

Svar: Ja, det var det verkligen. Kunde inte blivit en bättre kväll för min del. Hoppas du också hade det fint :)
Anna

2016-05-16 @ 10:25:48
http://landhagen.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: