Lake District - del 2

 
Andra delen som ni nu äntligen får ta del av blir om våra vandringar.
 
Utrustning: Canon EOS 7D + EFS 18-200 1:3,5-5,6 IS
 
Det finns så mycket vackra bilder från alla våra "walks". Kameran fick följa med i ryggsäcken varje dag. De här bilderna är alla från vår första vandring. En ganska lätt sådan. Den var plan och hade inte så mycket terräng. Skönt med en mjukstart :)
 
Den går runt sjön Buttermere och var 7 km lång. Det kom inget regn, solen tittade fram en hel del, vi åt vår lunch vid vattenbrynet, kastade macka (Ken var riktigt duktig! Jag själv fick max tre hopp på vattnet men så var det ju massa år sedan jag provade sist) och åt glass vid vandringens slut. 
 
Bullen ni ser på ena bilden kallas för Bath bun och är jättesmarrig. Om man gillar russin och körsbär såklart. Vi åt en sån varannan dag till lunch.
 
De andra vandringarna var mer upp, ner, lera, rötter och stenar. Men det var kul det också. Då fick kroppen jobba  härligt. Vissa dagar var det mycket regn, andra lite. Någon dag tog vi två "walks". Andra dagar räckte det med en. Shopping blev det nästan varje dag också. I regnkläder och leriga skor. Men jag skulle tro att butiksinnehavarna är vana vid just det. Så såå härlig resa. Det känns som att man fick det bästa av flera världar. Och huvudet fick vara någon helt annan stans än i stan och på jobbet :)


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: