Nyårsafton!

 
 
Gott nytt år från oss! 
Vi hade en jättetrevlig nyårsafton hemma hos kompisar. Lite skillnad från förra året då vi bara stannade hemma i myskläder. Jag kände att jag inte ville göra en repris på det i år så blev jätteglad när vi blev bjudna till vännerna som bor nära. Vi tog ändå bilen dit eftersom vädret var dåligt och jag inte dricker på grund av bebis i magen. Tidigare på dagen tog vi alla tre en tupplur. Det var nog mest jag och Oscar som somnade och sov en rejäl stund och jag skulle vilja säga att det gjorde hela skillnaden för mig. Jag var inte det minsta trött under kvällen. Vi åkte hem vid ett på natten.
 
Kvällen började med bastu för de vuxna. Först mammorna och sen papporna. Jättetrevligt! Men det tog ett bra tag för mig att svettas av efteråt. Jag är ju tillräckligt varm i mig själv som det är just nu, haha. Vi var fyra familjer på plats. En tog hand om förrätt, värdfamiljen fixade huvudrätt och en tredje familj gjorde dessert. Min lilla familj stod för snacks under kvällen och dryck till tolvslaget. Precis lagom åtagande för oss det här året.
 
 
 
 
Oscar är inne i en fas just nu där han vill att jag eller Johan ska var med honom och leka. Det spelar ingen roll om det finns andra barn med som igår. Han vill helst bara leka med oss. Han säger det rakt ut också, att han vill att det bara ska vara vi tre.
 
Barnen fick kycklingklubba, pommes frites och cocktailtomater. Oscar skötte sig fint och åt upp allt.
 
Vid vuxenbordet väntade löjromstoast med tillbehör. Såå så gott. Tänk att jag gillar sånt nu. Jag som inte tyckte om varken skaldjur, rom eller skagenröra innan jag träffade Johan. 
 
Värdparet gjorde en fantastiskt god huvudrätt. Oxfilé tillagad i sous vide, potatisgratäng, gräddsås och haricot verts. Mums! Till dessert blev det punschglass med russin. Det blev aldrig av att jag fotade den för jag åt av barnglassen istället. Hoppas jag får smaka den ett annat år när jag inte är gravid. Den såg god ut!
 
 
Lite senare när Oscar hade somnat (han var uppe till strax innan 22) blev det discodans för den som ville. 
 
Ungefär en halvtimma innan tolvslaget plockade vi fram snacks. Jag är glad att Johan kom på att vi skulle köpa morötter och gurka också till dippen för det tyckte jag var godast faktiskt. Och några chokladbitar såklart ;)
 
Sen skålade vi och tittade på fyrverkerier en stund i regnet. Gick in och hängde i soffan en stund innan det kändes lagom att åka hem. Väldigt trevlig kväll!
 
 
 
Bilder: Canon G16


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: