Fars dag 2017

 
Idag har vi firat fars dag. Det blev en härlig dag som startade med kaffe och paket på sängen. Följt av en lugn frukost. Ingen stress, ingen hast. Precis som pappan i huset gillar det. Jag ringde och grattade min pappa. Honom firar vi om ca 1,5 vecka när vi åker ner mot Göteborg.
 
Alla tre i familjen tog en dusch och sen styrde vi bilen mot Sundby gård där vi mötte upp Johans pappa med familj. Vi hade bokat fars dag-buffé till lunch. Jättegott och mysigt. Det är ett väldigt lugnt och rofyllt ställe Sundby gård. Härlig miljö med utsikt över Orlången. Efter maten gick vi till lekplatsen en liten stund. Oscar fick gunga jättehögt och älskade det och sen promenerade vi längs med skogen mot bilarna. Härlig dag :)
 
 
 
Bästa killarna i väntan på resten av sällskapet i Sundby gårds lounge.
 
Härlig buffé med massor att välja på.
 
Dessertbordet var det bästa.
 
 
Man kunde också grädda egna våfflor.
 
Gunga, gunga i det bitande vädret. 
 
 
Resten av eftermiddagen har vi bara tagit det lugnt. Inväntat både Linas matkasse och Mat.se. Vi gjorde varma mackor till middag. Ingen var sugen på att laga mat och vi var inte heller särskilt hungriga efter lunchen och då känns det faktiskt onödigt att laga ordentlig mat. När man ändå inte kommer uppskatta det till fullo menar jag. Det blir bättre tag när det är vardag igen. Imorgon alltså :) 
 
 
 
Bilder: Canon EOS 7D och Canon G16


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: