Sommarfest 2017

 
Idag höll Smarta barn sin årliga sommarfest i trädgården. Det är deras avslutning innan semestrarna drar igång på riktigt. I år hade vi inte riktigt lika tur med vädret som förra året. Då var det nästan för varmt. Idag var det varmt och väldigt fint väder på förmiddagen men på eftermiddagen kom det regnskurar och sol om vartannat. Som tur kunde vi vara lite under tak och det regnade inte under den viktigaste stunden. När barnen sjöng för oss.
 
Så söta, fina och duktiga barn. Oscar som så många gånger sprungit till oss så fort han sett oss var nu i sitt esse. Han hoppade av lycka när de tågade ut på altanen och stod kvar hela stunden. Han tycker ju om att sjunga vår pojk. Efter sången blev det tipspromenad för oss föräldrar. Det gick inte så bra för mig, Johan och Harriet så det blev inget pris. Men det var roligt! Senare bjöds det på hamburgare och kakor. Barnen fick presenter. Oscar och jag gick in och bytte byxor på honom tre gånger eftersom det var blött. Han är inget fan av att bli blöt på kläderna kan man lugnt säga. 
 
Och just det, såklart hade vi fixat present till de underbara lärarna. I år fick de varsitt cellofanpaket med doftljus, en fin handkräm och kokostärningar. Allt samlat in en fin påse. Här kommer ett gäng bilder.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Bilder: iPhone 6s


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: