Dan före dopparedan

 
Idag. Dan före dopparedan! Äntligen. Det har varit en mysig dag och här kommer några bilder. Efter frukost kokade jag risgrynsgröt. Mest för att kunna göra ris à la Malta imorgon men jag gjorde såklart lite extra för att kunna äta till lunch. Blä tyckte Oscar. Han gillar tydligen bara köpegröten på korv som vi har ätit ibland. Himla typiskt tycker jag. Den är nog sötare.
 
 
Efter lunch var vi bjudna på fika hemma hos min syster. Såå mysigt. Jag tycker om att hälsa på hemma hos dem. Så mysigt juligt hade de fixat. Vi lekte och pusslade med det Oscar hade med i sin ryggsäck innan det blev fika. Skönt med golvhäng tycker jag, fast det börjar bli lite jobbigare att ta sig både ner och upp med magen.
 
 
 
Thomas tåg fick följa med upp på bordet och Oscar fick smaka skumtomtar för första gången. Han tyckte det var gott. Sen åkte vi hem och Oscar fick bada badkar och tvätta håret. Det går så bra att tvätta hans hår nu. Inga skrik som om världen skulle gå under. Jätteskönt.
 
 
Uppesittarmiddag med skinkmacka och lite diverse från julbordet. Mamma gjorde en god Jansson utan ansjovis i en liten form. Den var god! Jag gillar ju inte Janssons frestelse annars. Imorgon äter jag kokt potatis istället. Det längtar jag efter.
 
 
Morfar, mormor och Oscar ♥
 
 
Till sist så här dan före dan blev det Bingolotto och julgodis. Vi vann inget.
 
Hemmagjord Wienernougat och Mozartkulor
 
 
Mina föräldrars fina gran. Jag älskar julgran. Vi passade på att fylla med julklappar under den och i julstrumporna.
 
 
Om vi inte hörs imorgon så önskar jag er alla en riktigt GOD JUL!
 
 
Bilder: Canon G16


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: