Födelsedagskalas

 
 
 
Vilken helg vi har haft! Den började med att jag och Johan hade date i fredags men det får jag skriva mer om i ett annat inlägg.
 
Igår (lördag) började med sovmorgon eftersom lilleman sov över hos sin farmor. Vid fikatid hämtade vi sonen och promenerade vidare till födelsedagskalas hos Johans kusin som fyllde 25 år och ni ser ju på bilden att vi inte gick hungriga därifrån. Sju sorters kakor, bullängder och tårta. Så såå gott och Oscar var snabb som en vessla flera gånger när han sprang in till köket för att sno åt sig jitterbug efter jitterbug. Det blev verkligen hans favorit. Till slut dukade snälla faster Anna undan (vet inte varför jag inte tänkte på det själv) eftersom det var omöjligt att hinna ikapp honom och han lärde sig snabbt att så fort han slickat på kakan gick det inte att lägga tillbaka den. När han sprang en sista gång och upptäckte att kakorna var borta kom det ett förtvivlat "neeeej" rakt från hjärtat :)
 
Sen åkte vi vidare till kompisarna i Sollentuna för middag, Champagne och Eurovision Song Contest. Det kommer ett separat inlägg om det!
 
Bilder: iPhone 6s


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: