Uppsala och Rålis

 

 

 

Hej på er!
Nu är det sista skälvande semesterdagarna för oss. Johan har precis byggt ihop en lekstuga till Oscar som levererades i förmiddags. Jättekul! :)

Igår var det utflykt för hela slanten. Vi började med att åka till Uppsala efter att vi visat nya städerskan till rätta. När vi kom fram började det regna så vi passade på att ta en tidig fika på Ofvandahls konditori. Tre sorters bullar blev det. Vi tyckte nog alla tre att det var en finfin start på dagen.

 

 

 
 
 
 

 

När vi fikat färdigt hade det slutat regna och vi promenerade till Pelle Svanslös lekplats som var anledningen att vi åkte till Uppsala. Jättefin lekpark där Oscar genast hittade till gungan och sedan den runda cykeln som också den blev en favorit. Rekommenderas absolut att besöka Pelle Svanslös lekplats.

På vägen till lekplatsen gick vi förbi Domkyrkan. Om några år när Oscar är äldre går vi nog in och tittar. Det funkar inte riktigt nu ;)

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Lunch åt vi på Åkanten som ligger precis som det låter. Vid Fyrisån. Min kollega som är Uppsalabo tipsade oss. God mat och fint läge.

 

 

 
 
 
 
 

 

Vi gick till bilen, styrde hemåt, gjorde pastasallad och åkte vidare till stan och Rålis parklek. Där träffade vi tre andra familjer med barn i ungefär samma ålder som Oscar.

Det blev inte så mycket bilder men vi började med två timmars lek för att sedan sätta oss ner på bänkar under tak och åt vår middag. Det var tur att vi hade den platsen för mitt i ätandet började det regna och hagla!

 

 

 
 
 
 
 
 

Vädret avskräckte inte Oscar minsann. Tvärtom. Han älskar att vara ute i regnet! Vilken tur att pappan var tålmodig och hakade på när grabben ville gunga.

Dagen avslutades med att de busiga barnen hoppade och sprang genom vattenpölarna. Utan gummistövlar och regnställ. Vi föräldrar försökte lite lätt säga att det inte var någon bra idé men eftersom de skrattade och hade så roligt ihop gav vi upp ganska snabbt :)

Bra dag!


Bilder: iPhone 6s


Postat av: Elfinas

Åh vilken perfekt dag!!! Mums med allt gott ni fick äta. Va stor grabben blivit, kul!!! Hoppas ni blir nöjda med städfirman
Visst är det ett fantastiskt vardagslyx 👌🏻

Svar: Ja, han växer så det knakar kan man säga :)Det gick bra med nya städ-tjejen så än så länge är vi nöjda. Ja precis, det är verkligen så härligt att unna sig det varannan vecka. Tycker det är så mycket press i livet ändå med allt man ska/vill hinna. Att veta att hemmet blir ordentligt städat är skönt för själen :)
Kram!
Anna

2016-08-12 @ 20:09:05
http://elfinas.blogg.se

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: