Träna potta

Canon EOS 7D + EF 24-70 1:2,8 L 
 
Hur söt får man bli? Han är verkligen söt som socker vår lille son. Speciellt när han sitter så snällt på pottan som han gör på dessa bilder. Det hör nämligen inte till vanligheterna.
 
Ja, vi har börjat introducera pottan när vi är hemma. Än har det inte gett något resultat och de flesta gånger så reser han sig upp och går därifrån. Men jag tänker att om man är ihärdig och fortsätter så kommer han fatta vinken till slut. I vilket fall så känns det som en bra idé att köra vidare nu i sommar när han kan springa omkring mer lättklädd och eventuella olyckor inte behöver gå igenom flera lager med kläder.
 
Nyvaken pojke på bilderna som sovit i bara t-shirt och blöja. Så ovant det känns för mamman som är van vid sin pojke i pyjamas. I en vecka nu har Oscar sovit mycket bättre. Han sover hela natten i sin säng och har som senast vaknat kl 8 (dock vanligast att han vaknar vid 6.30-7). Ganska stor skillnad från kl 5 tycker jag! Väldigt väldigt skönt, men det är bara att ställa in sig på att det inte kommer vara för evigt och vara glad för den perioden som är nu. Den söta t-shirten med zebra köpte jag på Primark i London :)

Postat av: Robex Lundgren

söt

Svar: Eller hur :)
Anna

2015-06-16 @ 22:57:04
http://ghgumman.blogg.se/
Postat av: Harriet

Lille mannen, söt som alltid.

Svar: Jaa, lille skrutten som börjar bli stor :)
Anna

2015-06-17 @ 06:25:13
Postat av: mamma

Sötgubben ♡

Svar: Jaaa, lilla hjärtat :)
Anna

2015-06-17 @ 15:02:48

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: