Hemma med Oscar igen

Canon EOS 7D + EF 24-70 1:2,8 L

Nu är jag hemma med Oscar igen. Första dagen idag av tre månader. Så ända fram till och med april får jag njuta av den här godingens sällskap hela dagarna. Det känns jätteroligt! Bilden är från idag.
 
Idag har vi varit på öppna förskolan och träffat två andra barn med föräldrar från föräldragruppen. Och massa andra såklart. Alla kände igen Oscar eftersom han och Johan har varit där flitigt. Personalen hade full koll på mig när de kom på vilken pappa som var Oscars. Kul!
 
Igår ställde sig Oscar upp alldels själv för första gången! Han hade sin kära badboll i händerna och stod inte i närheten av något att ta emot sig mot så han tog bara ett snabbt steg upp och vips så stod han. Man märker att han blir mer och mer stadig när han står för det är många gånger som man kan släppa honom och han står helt själv i några sekunder.
 
Däremot har han blivit mer kinkig med maten. Han gallskrek idag vid lunch (tur vi var hemma!) och vägrade äta mat som han annars har tyckt om. Eventuellt kan det ha med tänder att göra. Det har fortfarande inte kommit upp något men han dreglar och gnager. Och de enda gångerna som det inte funkar lika bra med maten är när tänderna spökar. Eller så har hans smaklökar utvecklats kanske. Jag försökte ge honom äppelbitar till mellis idag men det gick inte hem! Avokado funkar bara om det är blandat med banan. Broccoli är inte heller en höjdare märkte vi när vi var på middag hos släktingar här om dagen. Det blir spännande att se om det här fortsätter eller om det bara är en fas. Han har ju varit så duktig med all mat annars men alla måste få ha saker de inte tycker om.


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: