Oscar 8 månader igen

Utrustning: Canon EOS 7D + EF 24-70 1:2,8 L

Här kommer lite mer om Oscar som utlovat. Vi har nu varit på BVC för 8månaders koll. Han vägde 9,5 kg och mätte 72 cm lång.
 
 Utrustning: Canon EOS 7D + EF 24-70 1:2,8 L

Det känns som att jag har skrivit det här de senaste gångerna men utvecklingen går extremt fort just nu. Det händer nästan nya grejer dagligen. 

Det allra nyaste är att han har börjat ta riktiga krypasteg, han har börjat surpla med tungan och en till tand håller på att komma fram i underkäken (fortfarande ingen där uppe).

Oscar har nyligen fått en gåstol som han inte förstår hur den fungerar. Han hoppar mest i den och i bästa fall tar han sig en liten bit bakåt. Men den har massa leksaker och ljud som han tycker är roligt ett tag. Och det bästa, han sitter där han sitter. Annars är det full koll som gäller just nu. Han ställer sig nämligen upp mot allt möjligt. Även sånt med hjul och sånt som är lättare än han själv. Han är dessutom väldigt vinglig så många olyckor har redan hänt. Hörde idag från en av mammorna att man kan köpa en slags hjälm...

Tar sig fram gör han i rasande fart även om han mer kravlat än krypit hittills. Om badrumsdörren är öppen så tar han sig gärna in dit fort som attan och tar sikte mot toaborsten. Hua! Som tur är har vi hunnit fånga honom innan han når fram.

Nu har jag trappat ner rejält på amningen och det är bara mellanmål kl 15 och på natten som han får mat den vägen. Annars varvar vi alla möjliga burkar med hemlagad mat, gröt, smoothies, smörgåsrån och majskrokar. Just mellanmålen har jag svårast att komma på bra grejer till men fick några tips idag utav en tjej i föräldragruppen.

Den lille mannen har också haft sin första riktiga förkylning med en näsa som har runnit konstant. Men nu verkar det precis ha gått över efter ca 1,5 vecka. 

Och peppar peppar, kanske håller nätterna på att bli lite mer normala igen.

Postat av: Syster

Lilla Oscar! Han ser så stor ut när han sitter där på knä. Längtar till fredag :D

Svar: Vi längtar också :)
Anna

2014-09-09 @ 09:34:31
Postat av: Harriet

Jag kommer ihåg hur det var med Johan. Han hade hjälm ett tag. Dom vill så mycket när en ny värld öppnar sig när dom kan stå o gå. Längtar efter er.

Svar: Vi längtar efter dig också :)
Anna

2014-09-12 @ 17:37:19

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: