Oscar 5 månader

Utrustning: Canon EOS 7D + EF 24-70 1:2,8 L
 
Idag fyller prinsen 5 månader! Grattis älskade lilla unge ♥
 
Den senaste tiden har Oscar upptäckt sina fötter och leker med dem mer för varje dag som går. Det är rysligt gulligt. Han blir snabbare uttråkad nu och det här med att ligga ner är inte så roligt längre. Hellre sitta eller stå i knät. Utmaningen det senaste har också varit värmen som har slagit till. Helt plötsligt går man från att pälsa på lillkillen mössa och tjocktröja till att knappt ha en body på sig.
 
Ett annat problem är att det blir så väldigt varmt i vagnen. Såklart att han blir upprörd då och inte vill ligga där. Flera gånger har jag fått ta upp honom och bära på ena armen och köra vagn med den andra. Det är svettigt kan jag lova! Det får nog bli sittdelen mer och mer nu. Egentligen är han för liten men vi ska köpa en mysig sittdyna och efter det kommer det nog bli mycket bättre. Sittdelen är nämligen luftigare så där kommer inte bli lika varmt och dessutom blir det nog bättre av den anledningen att han kommer se mer också. Tills dess får Baby björn-selen följa med som nödlösning. Den fungerade fint idag när jag var ute med en av mammorna på promenad.
 
Oscar har också rullat runt lite mer, men fortfarande inte regelbundet. Det går långsamt framåt. Vaccination nummer 2 har vi också bockat av.
 
Imorgon träffar vi fler mammor och barn för lunch på det nyöppnade Långbro bakficka. Kul!

Postat av: Syster

Oscar är ju bara för go! Längtar tills vi ses, bara 1 1/2 vecka kvar nu :) Mys!

2014-05-27 @ 21:12:44

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: