Oscar 3 månader

Utrustning: iPhone 4
 
Idag fyller Oscar 3 månader. Han är nu en mer livlig bebis. Han pratar massa för sig själv, har hittat tungan och tycker det är supergott att suga på sina händer, snuttisarna och sina föräldrar. Han är som gladast på förmiddagarna och somnar som en stock i vagnen. Ibland när vi kommer hem från en promenad får han ligga kvar i vagnen på verandan och kan sova i evigheter. 
 
Igår fick han sin första vaccination. En spruta i varje lår. Han blev jätteledsen vid själva sticken men lugnade sig ganska snabbt igen. Så duktig lilla pojken. Vi förberedde oss innan och köpte hem alvedon för bebisar. De kan ju få feber, ont i benen och bara bli allmänt ledsna efter vaccineringen. Men han verkar ha klarat sig fint. Några dagar innan så var han lite extra kinkig men har idag varit tillbaka till sitt glada jag. Kanske kände han på sig att det var bemärkelsedag :)
 
Imorgon ska vi på öppna förskolan för första gången om Oscar fortsätter att må bra och inte känner av sprutorna. Kul!
 
I helgen åker vi till Göteborg. Johan tar bilen hem på söndag och vi andra två stannar till fredag i nästa vecka då vi tar tåget hem. Det blir spännande att åka tåg för första gången! Det mest pirriga är hur det ska funka med vagnen och all packning på tåget. Hoppas att jag hittar ett extrautrymme så jag slipper fälla ihop vagnen.
 
Bil klarar han av med bravur. När vi åkte till Göteborg för några helger sedan stannade vi bara en gång på vägen ner för amning och byte av blöja. På vägen hem sov han sig igenom hela resan! Men det kanske jag redan har berättat om? Minns inte riktigt :)
 
 Utrustning: iPhone 4

Postat av: Syster

Så söt man kan vara! Kul att han pratar mer med sig själv. Ser fram emot att få mysa lite i helgen :)

Svar: Ja, det ska bli jättemysigt! :)
Anna

2014-03-27 @ 12:57:51

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: