Oscar växer så det knakar

Utrustning: iPhone 4
 
Här ser ni två av de första bilderna på vår lille guldklimp. Den första tog jag på far och son då jag precis hade rullats in på BB från uppvaket. Fick ligga där de första fyra timmarna efter kejsarsnittet som hela förlossningen avslutades med. Den andra bilden är från dagen då vi åkte hem från BB, 29 december.
 
Igår blev Oscar två veckor gammal och idag träffade vi vår sköterska på BVC för andra gången. Första gången (för precis en vecka sedan) hälsade hon på hemma hos oss. Bra grej faktiskt! Sonen har skött sig utmärkt och gått upp fint i vikt. Äntligen. 
 
Födelsevikt - 3685 gram
Nuvarande vikt - 3870 gram
Födelselängd - 51 cm
Nuvarande längd - 52,5 cm
 
Vi har båda varit väldigt nyfikna på vikten eftersom Oscar gick ner så mycket i början och hade lågt blodsocker som i sin tur gjorde att han inte orkade äta så mycket från bröstet som han borde. Vilken lättnad idag när det visade sig att han hade gått om sin födelsevikt med råge :D
 
Igår natt var också första natten som jag lyckades få hyfsat med sömn mellan amningarna. Då somnade han så fint i sin egen säng i några timmar innan magen ropade efter mat igen. Hoppas det håller i sig!
 
 
 
 

Postat av: Kamomilla

Ojoj vad härligt! Grattis till er och guldklimpen!

Svar: Tack! :)
Anna

2014-01-11 @ 17:08:58
http://lillakamomilla.com

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: