En riktigt fin höstdag

 
Utrustning: Canon EOS 7D + EFS 18-200 1:3,5-5,6 IS
 
Lite så här såg gårdagen ut när vi lunchade, lekte och fikade med en del av vår fina familj. Vi träffar Johans syster och systerbarn allt för sällan med tanke på att vi ändå bor i samma stad. Och så varm i hjärtat man blir när man ser den ena finslipa sina cykelkunskaper och den andra spexa och flirta. Det är en så fin liten familj. Riktigt bra bilder fick vi och höstvädret visade sin bästa sida. Jag hoppas vi ses snart igen :)
 
Gårdagkvällens tjejfest finns det inga bilder från. Kameran fick stanna hemma. Den är lite tung att släpa med sig. Kanske skulle man ha en mindre för de tillfällena. Borde se om min gamla fortfarande fungerar.. Himla kul hade vi i alla fall. Det blev god dryck, tilltugg och spelet "Lingon, lådvin & långkalsonger". Det gick ut på att se vem av oss som är mest svensk. Jag hade delad ledning ett tag men hamnade nog någonstans på mitten till slut. Himla roligt och lagom simpelt. Helgen avslutades med en brunch på Långbro värdshus, den bästa. Nu sitter syster-yster på tåget tillbaka till Göteborg. Tack kära du för en mysig helg!

Postat av: Harriet

Men så fina bilder. Som mamma, mormor o svärmor blir man varm i hjärtat.

2012-10-14 @ 19:38:27
Postat av: Anna, Nella och Elton

Väldigt mysig dag... kram

2012-10-14 @ 19:52:50
Postat av: Kristina

Tack själv finaste syster, alltid så mysigt att komma upp till er! Kul att få umgås med alla härliga människor i din och Johans omgivning :)

Svar: Och det är alltid lika mysigt att ha dig här, kvalitétstid när den är som bäst :)
Anna

2012-10-14 @ 22:34:59

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: