Mormorsrutor med blommor

 
Fotograf. Anna Guste
Utrustning: iPhone 4
 
Det var ju ett tag sedan jag visade något från virkningen... Som ni kan se så har jag lagt babyfilten av stolpar på hyllan. Tyckte den blev för smal så då tappade jag sugen lite och hakade på min kollegas projekt istället. Nämligen mormorsrutor med blomma. Det är himla kul faktiskt. Det här är en gammal bild så jag har kommit lite längre egentligen :)

Postat av: Beatrix

ska bli spännande att se mera sedan!

2012-07-02 @ 19:47:04
http://beatrixmix.blogg.se
Postat av: elfina

åh va gulliga!!!

2012-07-02 @ 20:34:20
http://elfinas.blogg.se
Postat av: Anna . P

Dom e jättefina! Men inte ska du lägga filten på hyllan... Klart du ska göra klart den, även om den inte blev riktigt som du tänkt dig... Bebisar e små, dom behöver ingen stor filt! Å gillar du inte den kan du alltid ge bort den till någon, kommer garanterat att bli uppskattat! :-)

Jag har kommit av mig i mitt pysslande oxå, men har lovat mig själv att göra klart min matta innan sommarlovet e slut... Dags att sätta igång med andra ord!

2012-07-02 @ 22:36:57
Postat av: Sofia - Hildas hem

Så söta. Jag lärde mig faktiskt att virka förra veckan ... fast jag har nog redan glömt hur man gör :)

Appropå din fråga om min fröer från penséerna. Jag plockade ut fröna ... kapseln spricker säkert förr eller senare gissar jag. Jag förvarade dem i en papperspåse inne och sådde dem i slutet av januari. Man kan säkert göra på fler/andra sätt, men det funkade för mig :)

Lycka till!
Kram

2012-07-03 @ 16:04:42
http://www.hildashem.se
Postat av: Fride

Så fine! :)

2012-07-04 @ 07:38:16
http://fotofride.blogspot.com/
Postat av: mysan

Tack för du finns! glöm inte att du är unik <3

2012-07-04 @ 18:40:43
http://myedenvad.blogg.se
Postat av: Elfina ♥

nämen, här va det inte uppdaterat. händer det massa kul nu? ser jag fram emot att läsa om. Jag är så glad!! mekat ihop en header jag är så glad i, vad tycker du? bättre än den förra?

Svar: Aaaa, jag vet. Har varit så seg det senaste. Dels har det varit fullt upp i hemmet. Men också varit på tjejkväll och nu i helgen var vi hos mina föräldrar i Gbg. Har lite ångest för att det inte blivit något inlägg. Ska försöka ikväll! Jag tycker att din nya header är jättefin men på något sätt gillade jag den förra mer eftersom den var mer personlig och visade lite mer om vem du är :)Stor kram till dig!
Anna

2012-07-08 @ 22:20:26
http://elfinas.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: