Bloggdesignare sökes!


Jag är i desperat behov av någon som kan fixa till min blogg. Är du duktig på det här med att designa bloggar eller känner du någon som är det? Jag skulle verkligen behöva hjälp med att fixa till så att min blogg ser rätt ut i alla webbläsare. Gillar designen och vill ha kvar den, men de två yttre spalterna behöver hamna rätt igen. Just nu vet jag att det ser fel ut i Chrome och Explorer, men rätt i Safari.

Snälla snälla, hjälp en upptagen guldsmed som mig! :)

Frukt
Fotograf: Anna Nilsson (Canon EOS 7D)

Bilden är från en av alla de underbara måltiderna jag njöt av i Italien för några dagar sedan :)


Postat av: RedCandy

Hej Hej, rösta gärna på vilken färg som är snyggast på min blogg.

Direktlänk: http://redcandy.blogg.se/2011/may/609.html

/ RedCandy

2011-05-03 @ 12:28:10
http://redcandy.blogg.se/
Postat av: Sofie

Ja, det är lite svårt att läsa din blogg nu när man bara ser halva texten... Jag har en kompis som designar bloggar, bl.a min blogg. Du kan iallafall fråga henne om hjälp, jag vet dock inte om hon har tid. Kolla in hennes blogg: http://matildarodin.blogg.se Där finns även kontaktuppgifter till henne! Hoppas bloggproblemet löser sig snart! :-)

2011-05-03 @ 20:54:31
http://sofiesilwer.blogg.se/
Postat av: Emma

jag har gjort min header själv och så men det kan vara lite svårt med alla html koder som man får kolla igenom... Skriv till mig om du behöver hjälp. MVH// EMMA

2011-05-04 @ 10:59:45
http://youlinasmamma.bloggplatsen.se
Postat av: Maria

SV: Hej! Tyvärr så har jag själv letat jätte mycket men inte hittat nån. Men det var någon som skrev att det finns på Glitter, men inte i Norrköping iafl. Men kika in där.. Hoppas du får tag i en..

Annars är det bara att maila jenny.carlsson83@hotmail.comAng bloggdesignen så i nedre hörnet på min header står addressen till tjejen som fixade min. Jätte duktig!

Hade bra! Och lycka till!

2011-05-05 @ 23:09:32
http://marias.nu
Postat av: matildarodin

Hej! Självklart kan jag ta mig en titt och se om jag kan lösa problemet, dock är min dator helt död just nu (och att sitta med html-koder på mobilen känns lite smått jobbigt...) :) Jag tar mig en titt till veckan När jag har möjlighet till en dator, så hör.jag av mig sen. Är det ok?

2011-05-07 @ 20:20:45
http://matildarodin.blogg.se/
Postat av: SelenaGomezSwe

HejsanGillar du Selena Gomez? Om du gör det så är min blogg rätt för dig ;)

2011-05-13 @ 18:05:10
http://selenagomezsswe.blogg.se/
Postat av: matildarodin

Hej! Har äntligen fått min dator. Jag tänkte ta en titt på problemet imorgon, men för att kunna se om min teori stämmer skulle jag behöva logga in på din användare. Kan du skicka dina inloggningsuppgifter till min mail?

2011-05-15 @ 19:38:06
http://matildarodin.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: