Fotokurs


När Johan köpte en ny kamera i början av sommaren så ingick en fotokurs. Den har vi varit på ikväll. Mycket kunnig och duktig lärare som sa en hel massa bra saker. Men det är ändå en djungel. Det roligaste är att leka med kameran och inte tänka så mycket på vad det är man gör.

Nu sitter jag och försöker hinna med allt det där som jag inte hunnit/orkat på ett tag medan Johan jobbar lite.

Annars har den här dagen bara flugit iväg. Jag har byggt och målat min nya arbetsbänk på jobbet. Det känns roligt för det är ett steg närmare till att jag kan börja använda den och göra den till min egna lilla plats. Det kanske inte låter så viktigt men det gör mer än man tror :)

För övrigt så trivs jag väldigt bra på mitt nya jobb. Jag är inne på min tredje vecka nu. Det känns roligt att vara där. Och bara grejen att jag tjänar pengar varje dag för något som jag länge har gjort som student. Underbart.


Postat av: Kamomilla

Härligt att du trivs! Tack för tipset om att sätta bilder på bloggen från åbo också, jag har liksom inte tänkt på det. kanske lite från skolan och från vackra sidor av Åbo. Inte så dum ide! Vi får väl se!

2010-09-13 @ 22:09:17
http://lillakamomilla.,blogspot.com
Postat av: Sofie

Vad roligt med fotokurs. Jag har funderat på att gå en jag med.



Jag äter Cambridgesoppor och shakes. Nu har jag dock börjat äta lite vanlig mat, men jag kommer fortsätta byta ut vissa måltider i några veckor till. Tack för tipset om Oreosdrinken! Ska helt klart testa den när jag ska ner till Sthlm i oktober!

2010-09-15 @ 22:21:24
http://sofiesilwer.blogg.se/
Postat av: Alice Carlson

Följa varandra på bloglovin? :P Love your blogg :$

2010-09-16 @ 07:40:32
http://bigal.blogg.se/
Postat av: Ida - A princess diary ♥

Hej snygging!



Just nu säjer jag en jättesöt klänning ifrån Bikbok - Oanvänd. Direktlänk: http://pappasguldkort.blogg.se/2010/september/saljes-sot-klanning-ifran-bikbok-slutsald.html



Dessutom säljer jag min kjol med nitar ifrån Rare Fashion (köpt på Nelly) - Oanvänd! Direktlänk: http://pappasguldkort.blogg.se/2010/september/saljes-kjol-med-nitar-rare-fashion-oanva.html



Båda två säljs till ett otroligt bra pris! Passa på innan det blir försent. Jag lovar, ni kommer inte ångra er! :)



xoxo, Ida

2010-09-16 @ 19:13:50
http://pappasguldkort.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: