Julkalendern 2010


Julkalendern är ju så himla mysig att titta på. Jag såg första avsnittet idag till min frukost och ska fortsätta se fram till julafton. Tror den kan bli riktigt bra i år. Tycker faktiskt att de två senaste åren har varit bra de också. "Skägget i brevlådan" och "Superhjältejul". Men i år ser jag extra mycket fram emot den. "Hotell gyllene knorren". Heja!

Hotell gyllene knorren


Postat av: emilia

jag ska försöka att se den ikväll!

2010-12-02 @ 11:20:23
http://espot.blogg.se/
Postat av: Josefin -Happy Days-

Jag har inte sett de senaste årens julkalenderar alls, fast jag har barn. Min favoritkalender var för några år sedan, Hödjdarna med Allram East. Tyckte de var så himla mysiga dockor o staden som de bodde i. Kanske du inte såg? Det var nog enda kalendern som jag sett sen jag själv var barn faktiskt...



Jag såg bilderna på huset längre ned o det såg ju faktiskt fräsch o fint ut, så skönt o inte behöva göra några större renoveringar. Ni kommer nog få det himla fint, det set ut o va ett trivsamt hus!



Toppen finns nu på bild tillsammans med lite annat jag fyndat. :-)



Kram på dig!

2010-12-02 @ 14:34:08
http://landhagen.blogg.se/happydays
Postat av: emlan

Halloj! Jag tänkte höra om du vill vara så jättegullig och unna mig din röst i en tävling, det som står på spel är en gratis resa till Grekland. Klicka på länken om du vill offra 5 sekunder :)

http://mythos-beach.apollo.se/DsJJK

2010-12-02 @ 20:50:23
http://baraemlan.se

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: